Om savtakket eg

April 5

Savtakket eg eller Quercus acutissima, er en løvfældende træ fra Fagaceae familien af planter, der kan vokse til omkring 50 fod høje. Den har grålig brun og furet bark med en blussede trunk. Det er ikke en indfødt USA.

Beskrivelse

Quercus acutissima er en rund krone løvfældende eg, der rækker 25 til 50 fod høj og 35 til 50 fod bred. Det har en grove tekstur og en moderat vækst med blade, der ændrer farve med årstiden.

Vækst

Quercus acutissima foretrækker fuld sol og tåler sure eller svagt basisk jordbund, der er vådt og godt drænet. De kan vokse i ler, sandet eller lerede jord. De har en høj tørke tolerance.

Løv

Bladene på en savtakket eg vil være grøn i foråret og gul i efteråret. De vil blive brune med vinteren og måtte bo på træet under koldt.

Blomster og frugter

Savtakket eg har brune uanselige blomster med en oval, hård brun frugt, der er halvdelen til en tomme lang. Disse frugter er attraktive for egern.

Brug

Den savtakkede eg er brugt som en median træ for veje og parkeringspladser. Det kan være en bolig vejtræ eller en dejlig skygge træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com