Hvorfor har min over jorden Pool Divots i bunden?

April 5

Overjordiske puljer kan synes lettere hen til bekymre om end inground puljer, men de kan være lige så udfordrende at opretholde. Et af de problemer, fundet i overjordiske pools er divots på gulvet i pool under lineren.

Problemer

Divots synes ikke vigtigt, og kan ikke påvirke funktionaliteten af en pool, så en pool ejer kan være fristet til at overse dem. Dog kan divots føre til krakning og tåreflåd i foringen, forårsager vand lække og erodere pool nederst. Divots kan kræve liner udskiftning.

Årsager

En årsag til divots er bugs eller gnavere. Myrer, modermærker og andre gravende dyr skade sand bunden af en inground pool ved at bygge tunneler i det. Som vægten af liner kollapser i tunneler, divots vises. Andre årsager omfatter erosion fra forkert dræning omkring poolen, rødder, sten og tunge objekterne falder i swimmingpoolen.

Forebyggelse og løsning

Brug en god bug killer rundt i bunden af poolen til at forhindre insektangreb. Hvis muldvarpen eller gnaver fælder er tilladt, skal du bruge disse til at forhindre gnavere fra gravende. Hvis foringen skal erstattes, insistere på omhyggelig bunden forberedelse, herunder gulvafslibning og komprimering sand og ved hjælp af en dæmpning liner som en Gorilla pad over sandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com