Urtepotter, der passer omkring postkasse indlæg

April 6

AAAAA/iStock/Getty Images "data-modal-content =" AAAA AAA'A > AAAAA/iStock/Getty Images ">Urtepotter, der passer omkring postkasse indlæg

Postkasse haver klæd plain indlæg og give dig en chance for at flagre lidt farve på gadehjørnet. En standard postkasse have kan ikke være en mulighed for dig, hvis du har begrænset plads omkring foden af din postkasse indlæg eller hvis jordkvaliteten er dårlig. Selv hvis du ikke kan plante dækfrøede planter nær kantstenen, kan du tilføje bremse appel med container haver i krukker designet til at ombrydes omkring en postkasse indlæg.

Site udfordringer

Mange husejere har overbevisende grunde til udplantning i krukker omkring en postkasse indlæg i stedet for direkte i jorden. Haven design skal muliggøre enkel adgang til postkassen samtidig beskytte planter mod mund trafik. Området plantning kan sammensnøret af fortove, stier og vejbanen. I mange områder, kan være forurenet jorden omkring postkassen ved vejen salt og is smelter kemikalier. Når du planter i en container, du opretholde adgang til postkassen, beskytte planterne fra tramper og fjerne muligheden for kontaminering med salt, kemikalier og andre road afstrømning.

Pot indstillinger

Split urtepotter er blandt de simpleste løsninger til plantning en postkasse have uden plantning i jorden. Nogle designs består af to eller flere Potter, der passer sammen, forlader en firkantet åbning i midten til at passe gryder omkring en postkasse indlæg. Producenter gør en række blomsterkrukker designet til at montere på postkasse indlæg, og og området indeholder sæt i flere størrelser til at skabe forskudt vertikale haver. Mange have levering butikker og online detailhandlere sælger sådan blomsterkrukker.

Split Pot Post Mounts

En postkasse plantageejer monterer normalt på specialdesignede metal beslag, at skrue ind i et træ postkasse indlæg. De fleste af plantageejere passe en standard 4 x 4 tommer træ indlæg, og deres producenter vejledningen specifikt oplyse at plante ikke være monteret på vinyl stillinger mindre end 3 1/2 af 3 1/2 inches. Hvis du ønsker at montere en wraparound postkasse planter på en mindre post, derefter foretage en 4 x 4 tommer træ kabinet til stillingen og montere plantageejer på træ.

Plantning valg

Hvis postkassen er en betragtelig afstand fra dit hus, så ved hjælp af en selvstændig vanding vil planter eller tørke-resistente planter holde vanding akkord til et minimum. Portulak, også kaldet pusley (Portulaca oleracea), er tørke-tolerante og hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-11. Vejene haveplanter også nødt til at kæmpe med udstødningsgasser og reflekteret varmen fra gaden overfladen. Fan flower (Scaevola aemula) kan håndtere varme; Det er flerårige i USDA zoner 10 til 11 og trives som en årlig i andre zoner. Højere planter kunne hindre adgang til postkassen. Plante tæt på postkasse post til at oprette lodrette interesse, og lad efterfølgende planter falde over planter's edge til at give din have bevægelse og figur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com