Hvordan man kan beskytte buske fra sne

April 6

Hvordan man kan beskytte buske fra sne

Træer og buske, der holder deres blade hele vinteren lider mest fra store mængder sne. Kraftige snefald kan forårsage mange filialer til at bryde, hvilket vil resultere i deformerede landskabspleje. Tage ekstra forholdsregler for at beskytte dine træer og buske, før vinteren begynder vil forhindre dette i at ske og spare dig fra at gøre en masse ekstra kosmetiske arbejde på træerne i løbet af foråret.

Instruktioner

•Prune taks, cypres og andre nåletræ træer før vinteren rammer for at holde vidtstrakte grene i skak. Vind sejlgarn omkring hvert træ, startende fra bunden og arbejde dig. Binde sejlgarn løst i toppen.

•Brace de større grene af stedsegrønne buske fra nedenstående ved hjælp af en robust two-by-four. Dette vil give grene tilføjet understøttelse til at bære en tung belastning af sne uden at knække.

•Anvend en kost til at ryste sne off dine træer og buske umiddelbart efter sneen stopper. Dette vil stoppe det fra at have tid til at slå sig ned på grenene og gøre nogen permanent skade.

•Brug sand i stedet for salt på iskolde fortove. Salt indeholder kemikalier, der kan have en syg effekt på de fleste buske, ifølge Washington State University forlængelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com