Værktøjer til installation Hardwood gulve

April 8

Værktøjer til installation Hardwood gulve

Installation af et trægulv kræver opmærksomhed for detaljer og nogle specialiserede værktøjer. Du skal starte med en ren, tør og niveau undergulvet. Uanset hvilken type beslutter trægulve du at bruge--solid hårdttræ, manipuleret hårdttræ eller laminat--en god undergulvet er nøglen til succes. Din endelige gulvet vil kun være så god som din undergulvet.

Carpenters niveau

En tømrer niveau er en 48-tommer niveau bruges til at kontrollere undergulv for høj og lav spots.

Gulvet Sander

Hårdttræ gulv sander er et stort bælte sander, som bruges til at slibe et gulvniveau før finish anvendes. Denne sander kan fjerne en stor mængde af materiale på et tidspunkt. Forsigtighed er nødvendig, når du bruger denne sander. Sand kun i retning af træets årer. Skal sørges for ikke at lade sander grave i når du starter eller afslutter en række.

Kant Sander

Hårdttræ kant sander er en stor version af en palme sander. Det bruges til at slibe kanten af et værelse og blend i hårdttræ gulv sander start- og slutpunktet. Det kan også bruges til at fjerne høje steder i en træ undergulv før du installerer den nye trægulv.

Firkantet Buff Sander

Den firkantede buff sander er en stor pad sander, der svinger så ikke for at forlade slibning mærker. Det er vægtet for at hjælpe i den slibning. Denne sander er mindre aggressiv end gulvet sander, og lettere at bruge.

Gulvet sømpistol

Gulvet sømpistol er en specialiseret sømpistol, der sætter et søm i tungen af trægulve i en 45 graders vinkel. Der er to versioner af sømpistolen. En er luft-assisteret og den det andet sæt negle da ramt af en død slag hammer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com