Hvordan rengør jeg opkast pletter fra gulvtæppet med Houshold varer?

April 8

Hvordan rengør jeg opkast pletter fra gulvtæppet med Houshold varer?

Opkast er en blanding af mad, mavesyre og bakterier der kommer tilbage op fra maven. Når stoffet kommer i kontakt med tæpper, det kan blive indgroet i fibrene og er nogle gange svært at fjerne.

Værktøjer

Hen til ordentligt ren opkast pletter fra et tæppe, du har brug for et par enkle værktøjer: en rulle papir håndklæder (eller et par af ren klud håndklæder), en krat pensel ligner en pensel, du kan bruge til et badekar og en flaske hvid eddike.

Løsninger

Fjern den overskydende opkast fra overfladen med dine håndklæder. Bland 1 del hvid eddike med 2 dele varmt vand. Spray det på pletten, og lad det sidde i ca 20 minutter. Brug din krat pensel let arbejde eddike løsning i pletten, så bruge mere håndklæder for at klappe området tørt. Hvis nødvendigt, dæmpe nogle af håndklæderne og efterlade dem på toppen af området i et par timer--løfte håndklæde ud enhver resterende pletter fra opkast, som det tørrer.

Advarsel

Jo længere tillade du opkast ophold på gulvtæppet, jo sværere bliver det at fjerne det, så begynd at fjerne pletten, så snart du bemærker det. Også, det er en smart idé at teste et lille område af pletten med eddike til at sikre, at det ikke vil ændre farven på gulvtæppet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com