Sådan Pot en Container-vokset Rose plante

April 8

Sådan Pot en Container-vokset Rose plante

Rosenbuske kan være duftende og delikat blomstrende Tilføjelser til din terrasse eller dæk. Container-vokset rosenplanter henvise til disse typer af roser, kan være let transplanteret fra puljen fra planteskolen lige ind i en dekorative haven beholderen. Pottemuld et container-vokset rose kræver omhyggelig indledende plantning for at skabe det bedste miljø for din rose til at trives og vokse. Lad os se på den bedste måde at pot en container-vokset rosenhæk.

Instruktioner

Sådan Pot en Container-vokset Rose plante

•Undersøg bunden af din valgte container til at kontrollere for drænhuller. Hvis der ikke er nogen, punch et par ind i bunden af plantageejer puljen med en skruetrækker og hammer. Placer beholderen i sin permanent placering, da denne pulje vil være temmelig tung når fyldt med sten og jord.

•Line bunden 2 inches af planter med grus. Dette fremmer dræning og blokerer drænhuller for at forhindre tab af jord ud i bunden af plantageejer.

•Carefully klip plast plante pot omkring rosenhæk at fjerne denne midlertidige pot. Klemme planter for at løsne jorden vil også frigøre de fleste planter. Skæring tillader dig at skrælle væk den plastikbeholder og undgå at beskadige rødderne.

•Hold steg plante roden bold i dine hænder og arbejde forsigtigt fingrene i jorden. Ikke trykker for hårdt men vrikke med dine fingre for at løsne snavs at tilskynde rødder vokser ud i stedet for tilbage i midten af rodklumpen. En lys spray vand rettet mod rodklumpen vil også frigive nogle snavs fri rødderne.

•Fyld plantageejer halvt fuldt med pottemuld. Kast i et par håndfulde af sphagnum og blandes grundigt. Tørv funktioner for at give næringsstoffer til jorden og hjælper med dræning. Hvis du vælger at tilføje næringsrige benmel til jorden, hæld det samtidig skabe jord blanding.

•Sæt rosenhæk i planter så bunden af de vigtigste stilk ligger 1-2 inches nedenfor planter's kant.

•Tilføj pottemuld og sphagnum til plantageejer, indtil niveauet når bunden af anlægget. Tryk ned på jorden fast fjerne luftlommer. Fortsæt med at tilføje jord indtil snavs når en tomme eller to under plantageejer rand.

•Mulch den øverste overflade af planter til at fastholde vand. Du kan også bruge overskydende grus til at køle det øverste lag af jord i plantageejer.

•Kapacitet bunden af anlægget indtil jorden bliver fugtig men ikke dyngvåd våd. Tillad jord til at blive bare lidt tørre mellem vanding.

Tips & advarsler

  • Vælg større plantageejere at give masser af plads til dine roser til at vokse. Dette reducerer stress til anlægget af eliminerer behovet for hyppige re potning. Befrugte container-vokset rosenplanter hver 2 uger for dynamisk vækst og blomstrer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com