Typer af industrielle hegn

April 8

Typer af industrielle hegn

I modsætning til beboelse stilarter af hegn, smedejern såsom strejkevagt og dekorative jern, fabrikanter konstruere industrielle hegn til funktion først og stil andet. En række forskellige industrier er afhængige af hegn, og de bruger det til at holde kunder og ansatte sikker og holde materialer og produkter af potentielle kriminelle hænder. Mens der er mange forskellige typer af industrielle hegn, deler alle den fælles kendetegn for at have et robust design.

Chain Link hegn

Mange industrier stole på grundlæggende, kæde link hegn, som består af dele af sammenvævede stål ledninger at stræk på tværs af metal indlæg. Denne ledninger udgør et karakteristisk, gentaget mønster af diamant figurer. Mens fabrikker og planter bruger hegn til tæt-off farlige maskiner, cites og virksomheder bruger det for at omgive parkeringspladser og parker. Som hurtigt hegn påpeger, bruger bygningsarbejdere ofte chain link hegn en midlertidig betyder for omkring byggepladser. (Se Reference 1) Mens permanent chain link hegn har deres indlæg cementeret i jorden, de midlertidige sorter er afhængige af baser til at holde stillinger og stål ledninger opretstående.

Mesh hegn

Ligesom sin kæde link modstykke består mesh industrielle hegn af stærke, stål ledninger. Men i stedet for at danne en diamant mønster, ledninger typisk danner en række gentagne rektangler. Derudover har det typisk mindre rum mellem metaltråd, hvilket gør det sværere for folk at klatre. Ifølge industrielle hegn, kan rum størrelser mellem ledningerne variere fra seks millimeter, eller omkring en fjerdedel af en tomme til 50 millimeter eller omkring to inches, bred. (Se Reference 2) Industrier bruger typisk mesh hegn for generelle med henblik på mærkning grænser og for oprettelse af privatlivets fred. Holdbarheden af mesh hegn også gør det et populært valg for zoologiske haver og dyreparker, når det kommer til kanin, abe, fugl og andre animalske indhegninger. Byggearbejdere kan også bruge denne type af hegn til arbejde websted bander.

Sikkerhed hegn

Producenter design sikkerhed hegn for at holde lov at færdes væk fra farlige og dyre materialer og produkter, såsom kemikalier og ædle metaller. De omgiver almindeligt pakhuse og andre bygninger, der holder produkter og materialer i bulk. I de fleste tilfælde, hegn består primært af høje kæde link eller mesh hegn, som måske eller måske ikke har øverste sektioner, der vinkel udad, hvilket gør dem sværere at klatre. Industrielle fægtning nævner, mens nogle typer funktion elektriske systemer, der kan give elektrisk stød til folk, der gør kontakt med hegn, udnytte andre pigtråd og pigtråd, langs hegn til at afskrække uvedkommende fra klatring over øverste kant.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com