Hvad blomster kan jeg plante for fald?

April 9

Falder blomsterne kommer i utallige former og farver egnet til alle plantning zoner i kontinentale U.S. Ligesom forårsblomster er ofte lyse pastelfarver, er blomster af fall ofte dyb-hued gule, appelsiner og lilla. Planlæg haven ved hjælp af både stauder, og enårige, først til at give dig en grundlæggende have år efter år og andet til at tilføje forskellige fra år til år.

Krysantemum

Krysantemum er indbegrebet efterår blomsten. Ikke overraskende er det novembers fødsel blomst. Der findes mange efterårsfarver---gul, bronze, rød og orange. Et stort udvalg af blomst typer tilføje til vifte af haven mums. Prøv singler, anemoner, decoratives, pomponer, skeer, edderkopper eller standarder. Køb din krysantemum i foråret sammen med andre enårige. Fjerne dem fra deres gryder og plant i fuld sol 18 til 24 inches fra hinanden i veldrænet jord. Befrugte mums for at tilskynde blomstrer. En 5-10-5, 5-10-10 eller 5-20-20 formel fungerer godt. Knib tilbage mums som de vokser i orden at producere planter med flere blomstrer og holde anlægget en kompakt kugle---du ikke ønsker dem til at være høj og langbenet. Mums skal vandes, når du først plante dem og regelmæssigt derefter.

Helenium

Heleniums er i aster family, hvis medlemmer bærer små stjerneformede blomster på stilke. Helenium autumnale er én art særlig velegnet til haven. Den blomstrer fra August til November, producerer lyse gule, røde, orange eller rødbrune blomster med store diske i midten. Blomsterne er one-to-two-and-a-half inches i diameter på stilke tre til fem fod høj. Dette er en flerårig urt, der vokser fra en krone af skud. Den trives i fuld sol i fugtig til våd betingelser. Du kan dyrke denne blomst fra frø eller eksemplarer købt online eller på din lokale planteskole. Planterne bør være fordelt tre til fire fødder fra hinanden. Pas på: Denne plante er også kaldet fælles sneezeweed!

Helianthus

Helianthus eller den fælles solsikke, blev traditionelt brugt som en kur for forkølelse, hoste og hals og lunge lidelser. Det er et medlem af slægten aster, voksende 15 til 75 inches høj. Det er en årlig, der kan vokset fra frø eller købt på din lokale planteskole. Blomsterne er store med gule kronblade og en rødbrun disk i midten. Denne fælles wildflower er hjemmehørende i USA Dens meget nærende frø er kan spises rå eller ristede. Disse planter vokser kraftigt i fuld sol og fugtig jord.

Gyldenris

Gyldenris tager ofte skylden for sæsonbetonet allergi, men faktisk dens pollen rejser ikke med vinden. Gyldenris er meget nem at dyrke og er hårdfør i de fleste af USA Det vokser to til otte fod høje og har behårede stængler og blade der lugter ligesom lakrids. Denne plante gror godt i fuld sol eller halvskygge i tør jord, sand eller ler. Det siges at have en bred vifte af medicinske egenskaber og traditionelt har været brugt til at hjælpe helbrede sår. Store klynger af gule blomster på woody stilke blomstrer i August og September.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com