Sådan lige så opdele Tape målinger

April 10

Enhver crafter, woodworker eller remodeler vil sandsynligvis nødt til at opdele en måling på et tidspunkt i et projekt. Lige så opdele fire fødder i to dele kan ikke kræve meget troede, men lige så opdele omtrent fire fod og fire inches i tre dele kan være lidt vanskeligere. En hurtig gennemgang af sjette-klasse matematik, men giver dig alle de nødvendige oplysninger. Så længe du ved, at der er 12 inches i en fod, kan du bruge grundlæggende multiplikation og division til jævnt underopdele enhver måling.

Instruktioner

•Note længden af din måling i fod og tommer. For eksempel kan du måle en bestyrelse, der er fire fødder, fire inches lang.

•Convert din måling i inches ved at multiplicere antallet af fødder 12 og tilføje de ekstra inches. I dette tilfælde formere fire af 12 for at få 48, derefter tilføje de ekstra fire inches for at få en i alt 52.

•Divide antallet af inches med antallet af underopdelinger ønskede. Hvis du ønsker at opdele dit bord i tre lige store dele, opdele 52 inches af tre, at få 17.33. Dette er antallet af inches i hver underopdeling.

•Divide inches per inddeling af 12 at konvertere måling tilbage i fødderne. Den resterende del repræsenterer de ekstra inches. I dette tilfælde del 17.33 af 12 for at få 1, med en resten af 5.33.

•Convert decimal i den resterende del i en brøk ved at placere det over 100 (eller 1.000 hvis du har afrundet til tre decimaler) og reduktion af it. Hvis du har en gentaget decimal, såsom.333, bruge en gentaget decimal diagram for at finde den tilsvarende brøkdel. I dette tilfælde svarer.33 til 1/3.

•Tilføj fraktion til resten fra din division til at finde det nøjagtige antal inches at måle; i dette tilfælde måle hver underinddeling på 1 fod, 5 1/3 inches. For at måle brøkdele af inches, formere brøkdel af 16 og foranstaltning til den deraf følgende række nummertegn. I dette eksempel, (1/3) x 16 = 16/3 = 5 1/3, så måle til 5 1/3 hash mærker ud over 1 fod, 5 inches for hver underinddeling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com