Hvordan til at rense et rum af Cigar røg

June 29

Efter en udvidet poker session med drengene, du vågnede op og indså de uaktuelle smag af cigar ikke var begrænset til dine smagsløg---det fyldte hele rummet. Cigarer er en af de hurtigste, mest potente måder af stinkende op dit hjem. Clearing cigar lugt fra dit liv er ikke altid nemt, men det er muligt.

Instruktioner

Hvordan til at rense et rum af Cigar røg

•Åbn op alle vinduer og døre i det berørte område. Det første skridt er at frigive forslidt luft og få noget frisk luft inde, hjælpe med at fjerne lugt.

•For en quick fix, spray absorberende materiale i rummet (møbelpolstring, gardiner, tæpper, lampeskærme, tekstiler, osv.) med en odor eliminere såsom Febreze. Lugt eliminators designet specielt til cigaret og cigar røg er også tilgængelige. Vær sikker på at finde en spray løsning, som neutraliserer eller fjerner lugte i stedet for bare dækker dem med parfume. Spray generøst i hele lokalet.

•Brug bagepulver. En anden hurtig og nem løsning er at drys bagepulver på absorberende varer i rum, herunder tæpper og polstrede møbler. Lad det sidde i tre eller fire timer (eller så længe du har) og derefter bruge et vakuum for at fjerne den.

•Apparatet vask absorberende materiale. Hvis odor eliminere ikke helt hack job, eller hvis du har tid til en dybere rene, vask alle absorberende overflader i rummet. Bruge polstring renere at rydde op i sofaen og møbler, og bruge tæppe shampoo eller pulver renere at rydde op i gulvtæppet. Tage enhver løs stof som gardiner og pudebetræk ud af lokalet og vaske dem ifølge pleje instruktioner.

•Wash alle overflader. For dyb, rodfæstet lugte fra gentagne cigar rygning, der er afsat en hel formiddag eller eftermiddag og grundigt rene værelse fra top til bund---kan forurenende stoffer fra røgen endda være synlige på dine vægge. Bruge glas renere at rengøre windows og andre glasoverflader, træ renset hen til ren træ gulve og møbler, og en blanding af sæbe og vand med en svamp til at rense væggene. Gå over hver overflade i rummet for at få lugten ud, og derefter give plads til luft ud i flere timer.

•Brug eddike. En anden løsning for at fjerne genstridige lugt er eddike. Placere små skåle fyldt med et par ounce hvid eddike omkring de mest berørte dele af rummet. Luk sidde døre og vinduer, og lad eddiken inde i stuen natten over. Vende tilbage næste morgen, fjerne eddike og åbne vinduer til luft ud i rummet.

Tips & advarsler

  • Bruge en luftrenser i rummet hvor du ryger for at hjælpe med at trække og rense den røgfyldte luft.
  • Hold vinduerne åbne når rygning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com