Hvordan man laver Fishtail Swag gardiner

August 21

Fiskehale swag gardiner er en bred vifte af swag gardin designet til at ligne lidt en swag og afgrøde men uden formalitet. Dette gardin er lavet af et langt stykke stof med enderne cut i en vinkel til at danne en Ligebenet trapez. Stoffet er syet sammen og derefter plisseret for at efterligne afgrøde på siderne. Center stof er lov til at drapere henkastet.

Instruktioner

•Klippe stof og foring stof dobbelt højden du ønsker plus bredden. Din højde kan variere fra 1/2-vejs til fuld højden af vinduet.

•Klap stof i halvdelen længderetningen. Klappen til højre, skal du måle fra øverst til venstre (væk fra folden), 10 inches og mark. Tegn en linje fra denne mark til nederst til venstre (væk fra folden). Skær trekantede stykker af stof. Udfolde sig, og du vil have en trapezform. Den længste side er bunden.

•Læg stoffet og foring højre side sammen og sy en 1/2-tommer søm, forlader en 4-tomme hul for at vende stoffet. Drej stof højre side. Jern sømme, dreje 4-tomme hul stof på indersiden. Sy hele stoffet en anden gang 1/4-inch fra kanten.

•Lay din swag med den længste nederste kant tættest til dig. Læg 2-tommer læg jævnt på tværs af swag. Løft læg forsigtigt og space dem jævnt på swag kroge, så den længste punkt er mod bagsiden. Justere swag ved forsigtigt hiver de øverste læg for at opnå det ønskede udseende.

Tips & advarsler

  • Drapere fisk hale swags over gardinstænger med swag i fronten og haler bag korsblomster.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com