Hvordan opdeles mor planter

April 11

Hvordan opdeles mor planter

Hårdføre krysantemum dekorere landskaber i løbet af sensommeren og falde med deres muntre blomster. Gartnere henvender sig ofte til mums at tilføje frisk farve til blomsterbede, som sommeren blomstrer begynder at falme. En klump af mums vokser i jorden skal dividere hver to til tre år for at holde den sunde og blomstrende. Split mor planter før de begynder voksende aktivt i foråret og planter vil reagere med fornyet vækst og energi.

Instruktioner

•Forbered den nye plantning placering for de delte mums før du fjerne planten fra jorden. Vælg et sted med fuld sol og god dræning og grave huller dybt nok til at plante mums på den samme dybde som de i øjeblikket vokser.

•Spread tarp nær mor anlægget for at holde anlægget når du graver det fra jorden.

•Dig op de mor planter med skovl, fjernelse af hele anlægget og rodsystem omhyggeligt. Overføre mor til tarp for dividere.

•Undersøg planterødder at finde nyere forskydningen rødder danner omkring de udvendige kanter af rodsystemet. Den oprindelige rodsystem vil være i centrum med de nye rødder omkring den. Adskille de nyere rødder fra de oprindelige rødder ved at skubbe kniven af haven murske gennem rodklumpen at afskære rødderne. Hvis du finde henfaldet rødder, fjerne disse dele af planten og kassere dem.

•Plant de adskilte mums. Placer den oprindelige mor plante tilbage i jorden og plante de adskilte mums rede huller. Tilføje jorden omkring rødderne og klappe jorden ned fast med dine hænder.

•Kapacitet split mums straks. Holde jorden jævnt fugtig, mens mums acclimate til den nye voksende placering. De vil hurtigt genvinde og begynde aktivt voksende for en sensommeren bloom.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com