Hvad er en stigen Jack?

August 24

Stigen stik er værktøjer, der er almindeligt forekommende i begge byggebranchen og blandt-det-selv-ter, der er på udkig efter en mere praktisk måde at udføre opgaver.

Grundlæggende

En stigen jack er en trekantet-formet apparater. På den ene side af trekanten har det to beslag, der lægger mellem to stigetrin. Toppen af trekanten, når stigen er sat op, bør være tæt på vandret og normalt streamens grænserne for trekanten lavet af stikket. Det har også et beslag på den ende betød for holder fast stilladser eller andre platforme.

Ansøgning

Stigen stik bruges oftest til stilladser mellem to stiger. Dette opnås ved at oprette to stiger med den samme vinkel på den samme overflade og derefter placere stilladser oven på to stigen jacks fastgjort på lignende højder.

Hvordan man bruger en stige Jack

En stigen jack er enkel at bruge. Dybest set, når du op ad stigen, placere stigen jack oven på to af trin af stigen som du vil placere stigen jack. Jack bør hvile så at toppen af jack er vinkelret i forhold til tyngdepåvirkning, eller vandret på væggen som stigen hviler. Sørg for, at stikket ikke er løs, derefter placere stilladser eller hvad du ønsker på toppen af jack.

Justering

De fleste stigen knægte kan justeres til at passe forskellige størrelser af stiger. Læse brugerens manuel før justering. Dette er afgørende for at forhindre en fejlfunktion af jack, især når under belastning.

Fordelene ved en stigen Jack

Stigen jacks anvendes hovedsagelig så ofte på grund af deres portabilitet og omkostninger effektivitet. Stigen stik er billige og kan ombyttes relativt nemt, i modsætning til dyre eller mere komplekse former for stilladser. Desværre, denne bærbarhed leveres også med ofringen af styrke, for stigen jacks kun bør anvendes med relativt lette belastninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com