Hjemmelavet vandfiltrering systemer

August 27

Den generelle idé bag alle vandfiltrering system er, at som du stamme vand gennem et porøst materiale, dens kvalitet forbedres. Gøre et filtreringssystem i hjemmet, der vil gøre dette kan være relativt billig, og der er ikke nogen kemikalier kræves.

Tank

Først skal have du en tank, der skal huse filtreringssystemet. De standard størrelser, at bestanden tanke kommer i er 70, 100, 150 og 300 gallon. Den størrelse, du har brug for er afhængig af hvor mange gallons af vand du filtrerer. At vælge en stock tank med afrundede sider vil lade vandet hvirvles rundt i bunden, som hjælper med at sikre, at vandet er filtreret jævnt.

Byggeri

For at konstruere filtreringssystemet, du har brug for et skab flange, (som er lavet til toiletter), flere stykker af PVC rør med en T og tre albue leddene og en loftslampe rist panel. Bor et hul på den øverste flade ansigt tank til skab flange. Dette vil være din filtreringssystem overløb. Mount flange ifølge fabrikantens anvisninger på hullet, og derefter forsegle det med silikone.

Tage en længde af PVC rør med T og to albuer knyttet og Placer det i bunden af tanken, stock med albuerne overfor modsatte retninger. Placere røret på denne måde vil bidrage til at skabe den Hvirvel virkning, der vil hjælpe filter vandet effektivt. Derefter, skåret en anden længde af PVC til at udvide opad i t, og top denne længde med en anden albue fælles. Placer en 1 1/2 til 1 1/4 tomme gevind brystvorten reduktionsgear inde i denne fælles.

Næste, skære dit stykke af loft lys rist panel til at hvile på den nederste højderyg af tanken. Dette skaber plads mellem bunden af tanken og filtermateriale.

Filtermateriale

Du kan vælge fra en bred vifte af fibermaterialer til at hjælpe rense din vand. Du kan bruge skåret op køkken skrubber puder, lavasten, pensler eller natursvampe, som open-celle skum svampe. Hvis du skærer dine filtermateriale i stykker, som med scrubbere eller svampe, Sørg for at skære i én retning for at undgå rivning af materiale.

Dit filter medium går oven på loftslampe rist i din filtreringssystem. Sørg for du passe materialet stramt ind i rummet, men undgå scrunching det.

Efterbehandling

Efter at arrangere din filtermateriale i tank, justere PVC konstruktion med den retning pumpe slangen vil komme fra top albue. Du vil tilslutte din pumpe slangen til PVC albuen til at pumpe vand gennem filtreringssystemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com