Hvorfor ikke min Zucchini vokse?

April 15

Hvorfor ikke min Zucchini vokse?

Zucchini sommer squash ikke kun har ry for at producere en stor mængde af squash, men også at være en meget nem grøntsag til at vokse. Når du planter zucchini forventer dem resultater, så når din zucchini plante eller squash ikke vokser, det er frustrerende og skuffende. Forståelse, hvorfor dit zucchini vokser ikke vil hjælpe dig med at forbedre anlæggets præstation og udbytte.

Solen

Squash squash planter er varmt vejr grøntsager og kræver omkring otte timer en dag med fuld sol til at vokse og trives. Mindre solen din zucchini plante modtager, jo langsommere vil det vokse, eller stoppe voksende. Vælg en placering i haven, som sommeren skrider frem, vil have solen skinner på din zucchini i det meste af dagen. Hvis du allerede har plantet zucchini i delvis skygge og planten synes at have stoppet med at vokse, trimme tilbage nogen træet lemmer ovenfor zucchini at tillade mere sol.

Bier

Hvis din zucchini anlægget har masser af sunde blade og rigelige blomster, men ingen frugt er ved at udvikle, kan det være en bestøvning problem. Bier er de primære bestøvere af planter, squash. Squash squash vil have mandlige og kvindelige blomster på den samme plante, som giver mulighed for bier til at flytte fra mandlige blossom til en nærliggende kvindelige blossom nemt. Herved kan afhente bierne nødvendige pollen, deponere det i den kvindelige flower. Når den kvindelige blomst er blevet bestøvet med pollen fra den mandlige blomst, vil en zucchini frugt udvikle. Med ingen eller få, bier i din have bærer din zucchini få, hvis nogen, squash uden hjælp fra dig. Du kan tage en blød stritte pensel og bruge det forsigtigt og omhyggeligt samle pollen fra den mandlige blomst, så Indbetal pollen til de kvindelige blomster. Bruge flere forskellige blomster for pollen indsamling og udlevering for at sikre du bestøvende kvindelige blomster med mandlige pollen. Dette vil skulle gentages hver par dage.

Varme

Som sol-elskende som squash squash planter, kan høje temperaturer og varme påvirke vækst og produktion af frugt. Dette har primært at gøre med bier og bestøvning. Du kan have haft masser af bier i din have i begyndelsen af vækstsæsonen, hvornår zucchini kun fremstillede hanblomster. Hunblomster udvikle senere en zucchini plante. Du har nu både mandlige og kvindelige blomster, men ingen frugt. Hvis dagtimerne temperaturer er højt over 95 grader Fahrenheit, bestøvende bier vil trække sig tilbage til køligere klimaer og din zucchini vil ikke sætte frugt uden bestøvning. Igen, i perioderne hvor der er begrænset eller ingen bier, hånd bestøve dine squash blomster til at bistå med squash produktion.

Vand

Som en zucchini squash plante udvikler det kræver mere vand, især når anlægget begynder at sætte frugt. Tilføje et lag 1-2 inches tyk af økologisk barkflis omkring anlægget base kan bidrage til at bevare fugt i jorden, plus den holder ukrudt i skak. Under varmen sommer, skal zucchini vandes dybt to til tre gange om ugen. En blomstring og frugt-indstilling zucchini plante skal bruge dobbelt så meget vand som da plantet. Visne zucchini blade i varmen i dag er ikke altid en indikator for at dit anlæg har brug for vand. Dette er en fælles begivenhed i varmt vejr, når planten er bevarelse af vand. Kontrollere jord for fugt niveau til at undgå at skabe en vandlidende miljø.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com