Sådan foretages fejlfinding af en Hoover vindtunnel

August 30

Hoover producerer en linje af støvsugere kendt som vindtunnel. Disse støvsugere er oprejst, rengøringsmaskiner, som kan bruge enten en dåse eller en poseløse filtreringssystem til at indsamle støv og snavs. Hvis du tilfældigvis ejer en Hoover vindtunnel, kan du foretage fejlfinding af vakuum ved at udføre nogle let teknikker. Se din instruktionsbog for specifikke instruktioner til din støvsuger.

Instruktioner

•Indstil hvis Hoover vindtunnel modtager strøm hvis det ikke vil fungere. Sørg for du ikke har trak stikket ud af væggen under rengøring og at stikkontakten fungerer. Du kan have blæst en husstand sikring eller behov for at nulstille afbryderknappen. Hoover vindtunnel rengøringsassistenter har også en automatisk slukning installeret hvis vakuum bliver for varmt. Du skal måske lad det køle i en halv time før du bruger den igen.

•Tag blokeringer hvis vakuum er lav sugeeffekt. Tømme snavs cup, hvis det er fuld for Hoover vindtunnel. Også prøve at skubbe et kosteskaft gennem udlæg slanger til at skubbe ud nogen blokeringer.

•Ændr filter hvis vindtunnel ikke længere effektivt opfanger snavs. Hvis du vil ændre filteret, trække sig ud den gamle skærm ved at trykke på fanen på bagsiden af maskinen. Skub udskiftning filter på sin plads, indtil du hører det snap i.

•Udskift pære for Hoover vindtunnel hvis lyset er ikke længere kommer forsiden af maskinen under drift. Skru plade i bunden af vakuum, og placere en arbejdende pære i åbningen.

•Installer en ny omrører roll for Hoover vindtunnel hvis du begynder at mærke en brændende lugt. At gøre dette, placere maskinen på sin side, og skru bundpladen af vakuum. Når pladen er slukket, løft den gamle roll off bælte. Skub den nye roll i de passende slots markeret på vakuum. Erstatte bundplade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com