Hvordan til at fange et felt mus

September 1

Hvordan til at fange et felt mus

Hvis du starter høre raslende lyde i dine vægge og finde små sfæriske ekskrementer på dine gulve, så har du sandsynligvis en felt mus i dit hjem. Da musene kan forurene mad og bære sygdomme, er det vigtigt at slippe af med dem hurtigst muligt. For at fange en feltet mus, kan du købe enten dødelige eller nonlethal fælder på din lokale hardware butik. Med lidt tålmodighed og opfindsomhed, kan du fange den lille critter hug i dit hjem og let kassér den.

Instruktioner

•Anvend en fangst fælde hvis du ønsker at fange en felt mus uden at dræbe det. Tilgængelig på de fleste isenkræmmere, fangst fælder lokke mus med agn og derefter lukke musen inde i fælden. Køb tre fangst fælder for at starte og placere dem i nærheden af dit hjem, hvor du har bemærket mus ekskrementer. (Du kan nødt til at købe mere, hvis du har mange mus i dit hus.) Agn, bruge en klat af jordnøddesmør eller rå bacon. Når du har fanget en mus, frigive det i det mindste en mile fra dit hjem til at sikre det ikke returnerer.

•Consider ved hjælp af en snap fælde, hvis du vil bruge en dødelig fælde for at fange en felt mus. Fastgør fælder lokke i en mus med agn og derefter dræbe den med en fjederbelastet bar. Snap fælder er en populær metode til at slippe af mus, da de er billige, let tilgængelige på isenkræmmere og dræbe mus, hurtigt og effektivt. Agn, prøve benytter peanut smør eller rå bacon.

•Anvend en zapper fælde. Zapper fælder kill mus ved at lokke dem ind i fælden og derefter dræbe dem med elektrisk stød. Disse fælder arbejde godt for at fange mus, men de kan være dyre.

•Anvend en lim bord til at fange felt mus. Lim boards er stykker papir med selvklæbende lim på dem. Sætte lim boards på steder, hvor musene ofte rejser. Du kan købe disse fælder på din isenkræmmer, men bør du lægge dem i områder hvor jeres små børn eller kæledyr ikke vil træde på dem. Være på vagt: lim boards dræbe mus gennem sult og nød. Bruge en snap fælde, hvis du ønsker at dræbe mus hurtigere.

•Opkald en professionel. Hvis din mus problem er mere end du kan håndtere, overveje at kalde en professionel exterminator for at fjerne dem fra dit hjem.

Tips & advarsler

  • Holde feltet mus fra re infesting dit hjem ved at blokere deres indgangssteder. Skan udenfor væggene i dit hjem, og Søg efter mus ekskrementer, som skal hjælpe med at lede dig at af indgangspunkter. Stik op nogen huller eller revner i dit fundament med ståluld dækket i spray skum. Du kan også dække hullerne med stål eller aluminium netting. Opretholde en pæn og ren værftet. Du kan holde mus på bugten ved at slippe af steder, hvor de kan skjule og næste. Slå din græs ofte og fjern alle bunker af blade i din værftet. Husk også, at skære ned høje græs, da musene kan lide at gemme sig inde i dem. Opretholde et rent hjem. Holde mus væk ved at fjerne potentielle mad kilder i dit hus. Feje dine gulve og tørre dine tællere ofte til at slippe af med krummer. Holde din mad i stramme plastbeholdere. Købe en skraldespand med låg til at afskrække mus fra grave i din skrald. Hvis du har kæledyr, bruge en forhøjet mad stå så mus ikke kan komme til dit kæledyr fødevareforsyning.
  • Være på vagt over for ved hjælp af musen gift. Hvis du bruger musen gift til at dræbe felt mus, mus kan dø inden for dine vægge eller loft, hvilket vil forårsage forfærdelig lugt. Du bør også være på vagt over for brug af gift, hvis du har kæledyr eller små børn. Prøv snap fælder eller fange fælder i stedet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com