Hvordan man laver en hus nøgle

April 18

Hvordan man laver en hus nøgle

Når en boligejer eller lejer ønsker at gøre en dublet af hans hus nøgler, besøger han typisk en hjem forbedring butik, isenkræmmer eller Låsesmed at skære dublerede nøgler. Men dublerede nøgler kan skæres hjemme uden at have erfaring med en Låsesmed eller på bekostning af at købe en nøgle dublerede cutter. Alle en nøgleholder behov er et par værktøjer, lidt tid og tålmodighed.

Instruktioner

•Clamp eksisterende hus nøglen til en tom nøgle. Spore den originale nøgle tænder millings og ribber med en fin spids pen på tasten tom.

•Løsn vice greb og fjerne den originale nøgle. Re klemme vice greb på den centrale hoved. Hold tasten med vice greb. Ved hjælp af en roterende værktøj, klippe langs skabelonen tegnet med fin spids markør. Lad ikke den originale nøgle fastspændt til Tom nøgle, da alle følgesedler kan beskadige det.

•Fuld den nyligt cut nøgle forsigtigt at fjerne splinter eller ujævn nedskæringer. Sammenlign det med jævne mellemrum med den originale nøgle ved at tilpasse de to nøgler.

•Sæt din nyligt cut og arkiveret hus nøgle i døren låse. Låse dørlås og forsigtigt slå tasten for at åbne låsen. Hvis nøglen ikke virker nemt, fortsætte med at sammenligne og fil det indtil tænder millings og rillerne match ens.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com