Kan en kaktus ser Dead men ikke være død?

April 19

Kan en kaktus ser Dead men ikke være død?

Kaktus hører til en gruppe af planter kaldet sukkulenter. Disse planter lever i områder, hvor tørken er fælles og skal gemme fugt i deres tykke stængler og blade. Når en kaktus bliver udsultet af vand eller er tilbage i salt indskud, kan visne op og kan vises livløs. Ofte, dog kan en rynket kaktus stadig blive frelst.

Over vanding

Kaktus skal vandes men ikke helt så meget som nogle tropiske potteplanter; i virkeligheden, er de ofte over vandes. Over vanding årsager blød, grødet rødder, at henfalde hurtigt og ikke er i stand til at levere anlæg med vand. Resultatet er en rynket kaktus. Hvis du har mistanke om du har over vandes dine kaktus, løft det forsigtigt ud af transportkassen og kontrollere rødderne. Hvis halvdelen eller mere af rødderne er brune og grødet, kan ikke det blive frelst. Hvis mindre end halvdelen er beskadiget, skåret ud beskadigede rødderne med en ren saks, forlader som meget sund rod som muligt. Re pot cactus i en ren beholder af veldrænet i en blanding af halvt groft sand og halv tørv. Vand blandingen grundigt og derefter vand det igen kun, når halvdelen af potning blandingen er tørt.

Under vanding

Under vanding er et andet fælles problem med kaktus. De må opbevares ekstra vand i deres blade og stængler, men de skal få dette vand fra deres pedeller. Hvis du har mistanke om under-vanding er problemet, tjek den potning medium først. Hvis det er revnet og tør eller adskille fra siderne af puljen, skal du re pot kaktus. Plante det i en ren, veldrænet beholder med en blanding af halvt tørv og halv groft sand. Vand blandingen grundigt og derefter vand det igen når halvdelen af potning medium er tørt.

Salt oprustning

Salt og andre mineraler forekommer naturligt i vandforsyningen i mange byer. Ofte, ophobes disse mineraler i jorden af potteplanter kaktus, forårsager dem til at visne. Hvis de beholder dine kaktus er i ikke har god dræning, skal du re pot det i en container, der gør. Bruge et vækstmedium, der er halvt groft sand og halv tørv og en beholder med afløbshuller og en dræning parabol. Hver gang du vand planten, Sørg for at vandet løber gennem beholderen og i dræning parabol, der vil skylle ud alle akkumulerede mineraler, gødning eller insekticider, der kunne være at skade din kaktus.

Pleje Tips

Kaktus kræver mere vand i de varme sommermåneder, end de gør i de køligere, mørkere vintre. Om vinteren visne vand din kaktus lige før det begynder at visne eller ser. Befrugte en gang i foråret og en gang om sommeren med en stueplante gødning højere i fosfor end kvælstof. University of Minnesota udvidelse anbefaler at bruge halvdelen af gødning som producenten foreslået. Prøv at sætte din kaktus udenfor til sommer; de vil drage fordel af den lyse sollys og måske endda blomstre når du bringe dem tilbage i for vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com