Hvordan man opbygger en stor væg springvand ved hjælp af tumlede marmor fliser

April 20

Hvordan man opbygger en stor væg springvand ved hjælp af tumlede marmor fliser

Oprette et fokuspunkt i dit hjem eller haven med en stor, tumlede marmor fliser væg springvand. Tumlede marmor fliser vises blødere end andre Natursten fliser på grund af den fortyndede farvepalet og tumbling proces. Den bløde udseende mindsker ikke de dramatiske konsekvenser af en stor væg springvand lavet ved hjælp af de tumlede marmor fliser. Fliserne findes i forskellige størrelser og farver på hjem butikker og online detailhandlere.

Instruktioner

•Sæt de to 6-tommer firkantede blokke af marine krydsfiner til to hjørner af enten 3-mund-wide side af den store plader af krydsfiner. Indsætte en 1 1/4 tommer lange træ skruen i midten af blokke for at vedhæfte dem til krydsfiner. Denne side af arket krydsfiner er nu på bagsiden af store væg springvand.

•Seal de rå kanter og bagsiden af den marine krydsfiner med imprægnering maling til at matche farverne i den tumlede marmor fliser. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Dæk de umalede side af arket marine krydsfiner med 12 x 12 tommer tumlede marmor fliser. Lim fliser til krydsfiner med vandtæt konstruktion klæbemiddel. Lad den klæbende tørre i 24-48 timer baseret på producentens anbefalinger.

•Applicer sten sealer til tumlede marmor fliser. Sealer vil beskytte fliserne samtidig bringe nogle af de farver, der var fortyndet i tumbling proces.

•Sæt vinyl rendestenen beslag til hver ende af den 3-mund-wide side med træ blokke på bagsiden. Fastgør beslagene med træskruer.

•Klippe en 3-mund-lange afsnit af vinyl gutter med en miter så. Der kan klikkes på endestykker til enten sidst på skrabegangen.

•Drill 1/4-inch-diameter huller hver 1/2 tomme langs bunden af tagrenden. Bor et 3/4-inch-diameter hul i en af endestykker.

•Sæt en 3-1/2-mund-lange rektangulære konkrete plantageejer langs væggen hvor du planlægger at placere store marmor væg springvand. Planter skal være mindst 12 inches dyb. Seal eventuelle drænhuller i konkrete plantageejer med silikone fugemasse. Tillad fugemasse til tørre.

•Glue en dobbelt række af mursten inde den konkrete planter langs bagsiden med vandtæt konstruktion klæbemiddel. Stable og lim en enkelt række af mursten på toppen af mursten længst borte fra plantageejer væggen på den første række. Mursten vil ophøje den tumlede marmor fliser væg i plantageejer og også hjælpe tandbøjle det på plads. Gøre det muligt klæbende tørre 24 til 48 timer.

•Sæt væg ophæng til træ blokke på bagsiden af marmor fliser væg. Vedhæfte de tilsvarende sektioner af væg opstigninger til området i væggen hvor toppen af springvandet vil hvile over den konkrete plantageejer.

•Strømforbrug i standby den store, tumlede marmor fliser væg på toppen af mursten i plantageejer således at kanten af marmor fliser hviler mod kanten af rækken stablet i mursten. Tilslut vægbeslag på bagsiden af krydsfiner til monterer på væggen. Krog tagrende til beslag i toppen af tumlede marmor væg.

•Sæt dykkede vandfald pumpen inde konkrete plantageejer, tæt på siden med hullet i tagrenden endedæksel. Skære en 7 1/2-fods længde af plastslanger. Fastgør den ene ende af slangen til pumpen. Køre slangen op på siden af marmor væg og indsætte det i det borede hul i rendestenen endedæksel. Forsegle åbningen i rendestenen endedæksel omkring plastslanger med silikone fugemasse. Bånd slanger til bagsiden af marmor væg med gaffatape for at holde det ude af syne.

•Fyld plantageejer med vand. Drej på pumpen og vandet vil cirkulere fra plantageejer til tagrenden. Huller boret i rendestenen vil sende vandet flyder over af marmor væg, tilbage til plantageejer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com