Karnap Panel behandlinger

September 5

Karnap Panel behandlinger

Karnapper kan udgøre en udsmykning challenge delvist fordi de er lavet af individuelle ruder adskilt af træ trim. Når du står med dressing en karnap, er der en række ting at faktor. Blandt dem er hvor vinduet er beliggende i dit hjem, din udsmykning stil er og farvepalet i resten af rummet.

Traditionelle

Hvis dit hjem er indrettet i traditionel stil, har det sandsynligvis koloniale antikviteter og formelle siddeforholdene. Du kan have buet ryg sofaer, betrukket med stof som plaider, brokader eller Gobelin, parret med matchende back stole. Du kan vælge paneler, der matcher din polstring, hænge dem i hver separat rude i din karnap vil fremhæve dens arkitektoniske elementer. Lag dem over hvide lutter paneler. De vil gøre det muligt solen til at skinne igennem samtidig bevare dit privatliv når de tungere forhæng er trukket åben. Eller i stedet for at hænge paneler i hver separat rude, installere en rod lige på tværs af hele vinduet. Når forhæng er trukket på denne type af behandling, vil window's arkitektoniske elementer ikke være synlig. Paneler af silke, brokade eller damask er ideel til denne type af indretning.

Moderne

Et af kendetegnene ved moderne indretning er dens rene, unfussy linjer. Du kan opnå dette look på din karnap ved hjælp af bomuld, lærred eller linned paneler hang fra ringe på et træ dyvel eller smedejern stang. Hænge disse paneler i hver enkelt rude og blot trække dem til side i dagtimerne og trække dem tilbage over vinduet for beskyttelse af personlige oplysninger om natten. En anden mulighed er at vælge paneler monteret med øskner i top snarere end ved hjælp af ringene. Du kan beslutte at hang bedømmelseskomite at nå gulvet eller endda pool på det, eller nogle at nå kun til vindueskarmen. Du skal vælge paneler i dækkende farver snarere end mønstre til at opretholde en smart, moderne ser.

Land

For en afslappet land, sommerhus eller shabby chic look, prøve at gøre brug af elementer du har måske allerede omkring dit hus eller kan afhente på garage salg og loppemarkeder. Genbruge blonder duge af sy en stang lomme i hver ende og hænge dem med spænding stænger i hver rude. For et stænk af farve, samt isolering fra sommersolen og vinter chill, hænge en quilt fra ringe på et træ dyvel på tværs af hele vinduet. Nye behandlinger kan omfatte paneler af lille blomst udskrifter afspejler et land indretning eller chintz forhæng i en falmet materiale der minder om en engelsk cottage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com