Ideer til landskabspleje forhaven med buske

April 21

Buske er en grundpille, landskabspleje, og kan arbejde med en bred vifte af forhaven design og stilarter. På grund af den tætte buske kan du bruge dem til at give ly for fugle, beskære dem til en bestemt figur eller vælge farver og former, der skaber forskellige niveauer og mønstre. Som du vælger buske, Bemærk mængden af skygge i hver del af værftet og pluk sorter, der vil overleve nemt.

Grænser

For en ordentlig landskabspleje design, skal du bruge buske som grænser. Hvis du har en gangbro, der fører gennem din forhave, bruge buske på begge sider til at låne en luft af formalitet og drama; Du kan bruge det samme princip på en indkørsel, og sørg for at afslutte busk langt nok fra fortov eller vej til at give nem synlighed og dreje. Forhaver med blomsterbede og træer, bruge buske til at oprette en klart afgrænset kant. Hvis dit hus ikke har en blomst ramme, kan en linje af buske camouflage en mindre end attraktiv kant eller oprette en naturlig baseline for huset.

Hegnet udskiftning

Hegn er en effektiv måde at holde børn og hunde ud din græsplæne, men de kan låne en barsk eller uattraktive look til din værftet. I stedet for et hegn, skal du bruge en høj busk til at holde din græsplæne sikkert uden at reducere synlighed eller ved hjælp af grimme hegn. Afhængigt af mængden af personlige oplysninger du vil vælge en tæt busk af medium til høje højde. Plante den langs kanten af værftet grænser op til fortovet og sider af værftet. Hvis du har naboer, Sørg for at din busk linje er inde i din ejendom line at undgå tvister.

Blandede farver

Fordi buske kommer i mange forskellige farver og teksturer, kan du bruge dem som en visuelt interessant og mindre tidskrævende erstatning for en blomsterhave. Opsætning af et område i din forhave, der normalt ville blive besat af blomster: langs den forreste af huset, for eksempel omkring et træ, eller udstrålende fra et hjørne. I det udpegede område, Læg et mønster ved hjælp af forskellige farver og teksturer. Afhængigt af formen af buske yo vælge, du kan bruge en stjerne, striber eller et radialt mønster.

Flere niveau

Hvis du vil oprette en dynamisk landskabspleje ordningen med buske, brug flere niveauer. Vælge buske med en løs, naturlige vækstmønster og forskellige højder; til et naturligt look, kigge efter forskellige nuancer af grøn, der vil oprette en graduering. Organisere dem i din forhave, så niveauerne er fremtrædende; Du kan følge en velordnet trin mønster for en forsætlig look, eller en mere organisk layout at gøre det se ud som om buske vokser naturligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com