Hvide birketræer og Spider mider

April 22

Hvide birketræer og Spider mider

Birketræer er stort, løvfældende eksemplarer med et moderat til hurtig vækstrate. Floden birketræer kan vokse i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9, mens europæiske hvid Birkene er egnet til zoner 2 til 7. Disse zoner identificere, hvor træer kan med held vokse baseret på et område typisk vejrforhold. Floden Birk vokser 40 til 70 fod høj og 40 til 60 fod lang, mens europæiske Birk antager samme højde men en smallere bredde på 10 til 20 fod. Begge træer kan lider af angreb af spider mider.

Udseende

Mider er ikke insekter men spindlere, relateret til edderkopper. Spider mider kan have en hvid eller creme-farvet udseende eller udviser en bleg farve med mørke pletter. Nogle er rødlig-brun, grøn, orange eller gul. Disse otte-legged skabninger er meget små, måle 1/20 og 1/60 tommer i størrelse, ifølge University of Missouri forlængelse.

Hvad mider gøre

Mider feed ved piercing træets løv at trække celleindhold ud af blad væv. "Deres fodring ødelægger klorofyl-bærende celler på overfladen af blade eller nåle og resultater i en stippling eller mottling af løv," kommentarer Maine Department of Conservation. Spider mider trives i varmt, tørt vejr. Voksne hunner lægge æg på træ blade og bark, og oprette webbing. "En generation kan være afsluttet i 7 til 10 dage, med gunstige temperaturer og tilstrækkelig mad," bemærker filtypenavnet University of Missouri.

Tegn på skadedyrsangreb

Birketræer befængt med spider mider kan har blade, som er gul, brun eller plettet. Bladene kan også falder af træet, og du kan muligvis se et fint web på overflader af træ. Det er svært at spot mider med det blotte øje. Hvis du holder et hvidt stykke papir nedenunder en angrebne gren og tryk derefter på træet, kan mider falde på papiret. De ligner bevægelige prikker eller pletter af støv. Zoolog Phillip Glogoza siger smashing spindlere med fingeren vil efterlade en rødlig pletter på papiret.

Behandling af mider

En af de enkleste måder at bekæmpe mide angreb er at sprøjte træerne med vand til at vaske mider off birk. At holde træet godt vandes og befrugtet kan hjælpe med at minimere plante stress og mide skader. Undgå at bruge pesticider, medmindre en træ lider betydeligt på grund af mider, fordi pesticider dræbe mange af de insekter, som naturligt bytte om mider. Gartneri olier, insektbekæmpelsesmidler sæber og miticide produkter kan hjælpe kontrol mide populationer. Altid læse produktetiketter og i overensstemmelse med produktanvisningerne anvendelsen af olier, sæber og miticides.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com