Sådan fjerner træer gratis

April 25

Sådan fjerner træer gratis

Selvom træerne er plantet for deres skønhed og miljømæssige fordele, undertiden et godt træ kan gå dårligt og skal fjernes. Uanset om det er en pine skader kloakledninger, en ahorn, der er døde eller en eg skadelige fortovet, har det at gå. Tree fjernelse kan være dyrt, nogle gange flere tusinde dollars eller derover, men nogle gange er der måder at få dem fjernet gratis, afhængigt af træet og situationen.

Instruktioner

•Sørg for at se om dine træer er en del af en by, stat eller føderale program. Mange områder har modtaget tilskud med henblik på plantning og vedligeholdelse af træer som led i fortsatte bestræbelser på at fremme naturlig Forskønnelse og luft kvalitet programmer. Tjekke med din lokale kooperativ udvidelse kontor til at lære om sådanne programmer i dit område. Du kan også spørge på rådhuset eller i en skov service office, der dækker dit område. Hvis træerne er i nærheden af gaden, er det sandsynligt, at byen ejer dem og vil fjerne dem uden beregning, hvis nødvendigt.

•Plan annoncer, enten i butikker, møntvaskerier eller online opslagstavler, reklame gratis træ for nogen er villige til at skære det og trække det væk. Mange mennesker varme hele eller en del af deres hjem med træ, og disse mennesker er ofte glade for at få gratis træ til gengæld for deres indsats.

•Opkald elselskab at fjerne enhver uønskede træer, der er i nærheden af højspændingsledninger. Mest sådanne selskaber har kontrakter med træ specialister i de områder, de tjener. Hvis der er en chance for at dine træer er eller vil blive problem træer, vil el-selskab ofte fjerne dem til dig uden beregning.

•Klippe ned træer selv. Du kan enten bruge træ i dit eget hjem eller du kan sælge den. Ved hjælp af denne metode ikke blot fjerner træerne gratis, men faktisk betaler du for at gøre dette. Du kan bytte med nogen, hvis du har brug for hjælp, trading nogle af træ for bistand skære, opdele og indhaling.

Kortindgangsdør et velrenommeret logføring selskab om at skære og fjerne dine træer. Mange små virksomheder vil gøre dette uden beregning, såfremt der er nok træer--normalt 20 eller flere--at gøre det værd at deres tid. Være sikker på du ved hvad slags træer du har og deres værdi. I nogle tilfælde logføring selskab kan ikke kun fjerne dine træer men vil også betale dig. Check med mere end ét selskab, Spørg i din county udvidelse office og bede naboer om anbefalinger før enighed til noget.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker træet til opvarmning dit hjem, kan du muligvis finde nogen, der vil skære ned træer gratis til gengæld for en andel af det.
  • Sørg for at nogen kommer til at fjerne træer på din ejendom har evnen til at gøre det sikkert. Check med dit forsikringsselskab om muligt ansvar hvis du reklamere for private parter til at komme og trække væk træ.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com