Sådan Stop luftstrøm fra udsugnings, mens de er slukket

April 26

Sådan Stop luftstrøm fra udsugnings, mens de er slukket

Det er besværligt at slukke udstødning fan og føler en kold udkast kommer tilbage gennem udstødningssystemet. Dette kan være et problem i badeværelse, køkken, loftsrum eller hvor udsugnings er installeret. Løsningen er at installere en inline backdraft spjæld. Denne dæmper åbnes automatisk, når udstødning fan blæser luft, og det lukker af sig selv når blæseren er slukket. Det er en sikker måde at holde den kolde luft fra sikkerhedskopiering af gennem rørene.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til udstødning fan. Fjern dækslet udstødning fan. De fleste dækker kommer ud af nysgerrige kanten med en flathead skruetrækker, selvom du måske nødt til at fjerne nogle skruer. Fjerne udstødning fan motor og fan enheden ved at skrue de skruer, der holder det fan boliger. Fjerne udstødning fan boliger (metalkasse, der holder motor og fan) ved at skrue de skruer, der fastgør den til den træ indramning.

•Measure udstødningsrør bag fan enhed. Købe en inline backdraft spjæld i samme diameter som udstødningsrøret.

•Brug saven til at skære åbne væg eller loft, hvis det er nødvendigt, at give dig selv tilstrækkelig plads til at arbejde på udstødningsrøret. Ved hjælp af en nedstryger, afbrød nok udstødningsrør til at passe inline backdraft dæmper i stedet for røret fjernet du.

•Sæt inline spjældet til den eksisterende rør med to ark metal skruer og gaffatape, med luftstrømmen pilen på den dæmper peger væk fra udstødning fan. Tillægger inline spjæld med to metalplade skruer udstødning fan boliger og gaffatape.

•Få væggen eller loftet med gips og gips, hvis man skærer det åbne. Erstatte røgsuger, motor og dækning. Aktivere effektafbryderen og teste fan.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at bruge en indbygget spjæld, da den udvendige form og dimensioner af spjældet er det samme som røret. Dette vil gøre det muligt at passe spjæld i smalle steder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com