Typer af Pool Deck overflader

April 26

Typer af Pool Deck overflader

Den ideelle pool deck overflade kombinerer skønhed med holdbarhed og sikkerhed. En bred vifte af overflader og overfladebehandlinger opnå disse resultater. Lige fra grundlæggende beton og fliser til mursten og alt derimellem, kræver pool overflader ydeevne, der vil vare i årevis og kræver lidt at ingen reparation. Ikke kun kan den rigtige pool deck overflade forskønne dit hjem, det også kan tilføje værdi.

Beton

Beton er sandsynligvis den mest grundlæggende af pooldækket surfacing materialer. Beton kan tonet for at matche fliser farve i puljen, selv eller tonet for at matche udvendige hus maling. Beton kan også behandles for at skabe en højt textured overflade omkring poolområdet, der er altid en optimal strategi. Dette program er normalt opnås med en tung murske. Male beton med specielt skabt konkrete maling til lange slid. Beton kan også være stemplet for at opnå forskellige ser ud som om mursten eller fliser. Det er derefter belagt med et lag af tonede polyurethan af dit valg. Beton er uigennemtrængeligt for de fleste vejr, selvom det kan knække under ekstreme forhold.

Flise

Flise er en favorit mulighed for pool deck overflade områder. Flisen kan matches til pool interiør eller fremhæve udvendige maling farver. Bruge tekstureret flise, der giver et skridsikkert underlag for sikkerhed. Mange fliser er specielt lavet til udendørs brug og rumme op godt til langvarig vejr eksponering. Undgå overdrevent porøse fliser, som dette kan blive beskadiget, hvis flisen er udsat for enhver mængde af regn. Er et eksempel på flise, der er porøs skifer; mens smukke, det kræver forsegling på en regelmæssig basis og kan blive mudret i udseende.

Træ

Træ er et attraktivt valg for pool dæk belægning. Woods som teak holder sig godt gentage udsættelse for vand. Når forseglet korrekt, træ dæk af denne type alder godt og pænt i år. Træ der er træmasse eller imiteret træ er faktisk et plastmateriale fremstillet til at ligne træ. Ofte dyrere end faktiske wood selv, træmasse betragtes som en af de længstvarende materialer til udendørs brug, hvilket gør den ideel til en pool dæk. Med en bred vifte af farver gør træmasse for et fornuftigt valg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com