Ideer til Planter områder

April 27

Smuk plante, smuk gryder og container haver fyldt med et pulserende visning af løv og blomster bringe pizzazz til et landskab. Selv hvis du har bare en lille plads på en lejlighed dækket, indsætter en lille plantageejer område en blød, beroligende strejf af arten til den urbane jungle. På en større ejendom påvirker stil af containere og plante valg om plantageejer områder vises som elegant eller legende dele af den samlede haven design.

Miniature Pizza Garden

Voksne kan henvise til det som en bruschetta haven, men børn får et brag af kalde en samling af velsmagende grøntsager og urter deres pizza haven. Med bare tre plantageejere, kan du hæve ingredienser for at behage familiens smagsløg. En solrig plet på et dæk eller gårdhave er ideel til en stor plantageejer med et kirsebær eller dværg tomatplante (Solanum lycopersicum). Hvis du afbalanceret skønhed og frisk plukkede krydderurter, tilføje en lille gryde, der indeholder basilikum (Ocimum basilicum), en etårig plante, og en anden gryde med en oregano anlægget (Origanum vulgare), som er hårdføre i amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zoner 4 til 8.

Butterfly Garden

Lyse-farvede blomster i nydeligt plantageejere gøre en charmerende accent for et udendørs opholdsområde. Tiltrække sommerfugle til denne indstilling med Potter af deres foretrukne planter og en lille, piedestal-stil birdbath med et par sten i det for de yndefulde, bevingede væsner til at hvile på ud til vandet. Gul og orange morgenfruer (Tagetes erecta), høj pink cosmos (Cosmos bipinnatus) og zinnias (Zinnia elegans) af varierende højder og farver kan startet af frø i planterne eller transplanteret fra Planteskole Potter at opnå farverige blomstrer hurtigere.

Monokromatiske Elegance

En sammenstilling af tre til fem store, dekorativ plante, der er alt i nuancer af samme farve og holde en enkelt slags pynt græs gør en dramatisk visuelle indtryk i en ekspansiv landskab. Dværg og standardtyper af Jomfru græs (Miscanthus sinensis), også kendt som eulalia og kinesiske sølv græs, passe fint ind i anlægget containere og er hårdfør i USDA zoner 5-9, afhængig af sort. Beliggende på kanten af en veranda eller nær en swimmingpool, kan denne type af planter område tjene som omdrejningspunktet for en hel havestue. I mere casual styling, en række jævnt fordelt planter Potter, alle de samme farve, størrelse og form, gør en klog grænsen for en gårdhave, dæk eller gangbro. Fyld hver af disse planters med den samme slags frodige, farverige etårig plante til at skabe en konsekvent linje for øjet at følge.

Indendørs Planter haven

Omdanne en bred vindueskarmen eller hylde på din underholdningscenter i en plantageejer område for året rundt nyde indendørs. Dette er stedet at accent dit værelse indretning benytter plante container stilarter, der kan spænde fra en samling af festlige porcelæn stykker til håndlavede krukker og beholdere, arvestykke. Sæt planter i almindelige gryder i prangende plantageejere, beskyttet af en plastik liner i deres bund til fange vand drypper. Om fornødent supplere belysning til dine indendørs planter arrangement med en strategisk placerede vokse lys. Sukkulenter og urter er indendørs favoritter, der har rigelig karakter af deres egne, men vil ikke distrahere fra den visuelle appel af plantageejer arrangement.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com