Kreative måder til at hænge et badeforhæng

September 16

Kreative måder til at hænge et badeforhæng

Ikke nøjes plast eller almindelige brusebad gardin hardware når du tager dig tid til at dekorere et tema badeværelse. Forbedre udseendet du arbejdet hårdt at skabe med fantasifulde forhængsringe, stænger og særlige gardiner. Tror bambus til en skyfri asiatisk stil badeværelse. Fremmane en Sailor's Hornpipe med et par nautiske knob. Afslut en traditionel look med en matchende eller kontrasterende valance. Henvisning hængende bruseforhænget som en øvelse i kreativitet.

Nautiske knob

For en nautisk badeværelse, glemme alt om shower curtain ringe og gå med reb. En tynd manila reb vil give det helt rigtige look til en blå og hvid eller sejlbåd design badeforhæng. Manila rebet kommer i naturlige hamp, som synes passende marine-lignende og vil holde en knude. Knude rebet gennem øskner i bruseforhænget og løst over gardinstang. Eller hvis placeringen af gardinstang levner ikke plads til et reb "ring" til at glide, gøre en knyttede sløjfe for hvert hul i tæppet og forlade rebet lidt løs, så du kan vedhæfte det til en brusebad gardin krog eller klip. I begge tilfælde skal du bruge en nautisk knude for ægtheden. Vælg fra en dobbelt halv-hage, en firkantede knude eller en bowline; let at følge knude-binde tutorials er online. Stramme hver knyttede reb sløjfe, så det ikke vil trævle med brug.

Østlige indflydelse

I din "grønt" badeværelse, skal du bruge en vedvarende ressource til at hænge bruseforhænget. En længde på bambus - typen stive at aldre til en dejlig blød gule farve--gør en attraktiv gardinstang. Skære bambus til at passe, og slot ender lige ind i regelmæssig brusebad gardin parentes. Hvis din badeforhæng hænger på en sådan måde, at det ikke har nogen beslag, suspendere bambus rod fra loftet ved hjælp af faste stænger, rydde fiskesnøre, kæde eller flettet reb. En bambus rod er også brugt til udenfor bruseforhænget og en meget Zen look. Vandtæt inde gardin trækker på tværs af metal eller plast bruser stang på den sædvanlige måde, og uden for forhænget er en split japanske Noren---en ren og skær to-panel stof dør der dækker med et traditionelt design som kirsebærblomster eller lotus. Norén hænger på sin egen bambus stang og forbliver stationær. Den bedste måde at bruge dette design er at opdele den indre gardin, så det er adskilt i center for indsejling i og udsejling bad gennem både vandtæt gardin og Noren.

Dekorativt Valance

Dekorere dit badekar med en badeforhæng og valance. Brug en lavere gardinstang for en almindelig vandtæt inde i gardinet og smukke stof ydre gardin. Installere en anden stang, lige over den lavere, for valance. Du kan spare nogle penge ved hjælp af en træ dyvel til den øverste stang. Fold stoffet, der supplerer den ydre gardin over den øverste stang i trekanter. Du kan vælge en dug for de vigtigste badeforhæng og bruge servietter for valance. Eller blot skåret materiale i kvadrater til at drapere over den øverste stang med point hængende ned. Overlapper trekanter, og bruge en korte pistol til at fastgøre dem langs toppen af træ dyvel, eller sy trekanter omkring 2 inches ned fra fold til at oprette en "ærmet" til at glide over en metal gardinstang. Vedhæfte kvaster, skaller eller store dekorative perler til punkter i valance at hænge ned over stof badeforhæng til at holde det på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com