Creme-farvede roser med Pink Tips

April 28

Creme-farvede roser med Pink Tips

Almindeligt anset for den smukkeste blomst på jorden, roser har erhvervet en række betydninger gennem årene og har inspireret lidenskabelig udgydelser fra digtere og romantikken. Fossiler fundet i Montana og Oregon vis at rose har været en wildflower vokser i USA i mere end 35 millioner år, og historiske referencer til det kan dateres tilbage til oldtidens Mesopotamien. De cremefarvede roser med pink tips er alle sorter af hybrid te rose.

Navnene på creme og Pink roser

"Esperance" er en bi-farvet rose fra Ecuador hvis kronblade er en meget lys, cremet lyserød med mørkere pink tips. De ydre kronblade har også et strejf af grøn. Rosen har et meget stort hoved, der åbner i en stjerne-formet blomst og er populær for Bordblomster eller blomsterdekorationer og bryllup buketter. "Høj Arena" er en cremet lys pink rose, der åbner fuldt ud i en elegant blomst. "Hemmeligheden" er en creme og coral lyserød hybrid tea rose, der har en duft af krydderi og frugt.

Betydningen af creme og Pink roser

Hvid og fløde roser betegne renhed og uskyld, og bruges ofte til bryllupper, barnedåb og andre begivenheder, der involverer unge kvinder og børn. Den lyserøde spids føjer til budskabet om kvindelighed og er et symbol på ynde og elegance. Roser med forskellige nuancer af pink gives ofte som et udtryk for beundring, påskønnelse eller glæden.

Voksende Hybrid te roser

Plante din hybrid te roser i frugtbare, gratis-afløb jord. Fjerne alle græs og ukrudt fra webstedet, grave dem ud af rødderne til at sikre, at de ikke bliver et problem senere. Grave et hul på mindst 2 fod dybt ved 2 fod bred til hver enkelte rose, eller forberede hele sengen, hvis du ønsker at plante flere roser. Fjerne eventuelle sten fra jorden du grave ud, og bland i ændringsforslag at forbedre næringsstoffer og vand-bedrift kapacitet. Befrugte med 1 del økologisk kompost for hver 2 til 4 dele af muldlag. Oprette dynger af jord over at sprede rødder af hver rose, og udfylde huller af vekslende jord blanding med vand, indtil hullerne er fuld. Muld generøst og vand regelmæssigt.

Anvendelsesmuligheder for creme og Pink roser

Pink-tippes fløde roser kan bruges til blomster og buketter, særlige lejligheder og bare for din egen nydelse. Kronbladene kan strøet for at forlade en rose duft i et værelse eller infunderes med en tepose for en kop af rose-duftende te. Potpourri poser fremstillet af rosenblade vil efterlade en langvarig duft i dit skab, eller prøv nogle af de opskrifter, der er tilgængelige for rose honning gelé, kandiseret rosenblade og andre lækre godbidder. Bruge fløde roser med pink tips som friske dekorationer på en hvid barnedåb kage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com