Hjorte-resistente Wildflower frø Mix

April 28

Hjorte-resistente Wildflower frø Mix

Hvis du haven i hjorte levested, kan du have opdaget skader til din landskabsarkitektoniske. Hjorte foretrækker bud, fugtige planter, og de fleste godt vandede og befrugtede pryd arter passe at regningen perfekt. Du kan stadig oprette farverige wildflower beplantninger ved hjælp af hjorte-resistente frøsorter. Selvom hjorte vil spise næsten enhver plante i foråret eller perioder med tørke, har visse wildflowers kendetegn at frastøde alle, men den hungriest hjorte.

Hårede blade

Rådyr lide ikke planter med behårede blade. Butterfly weed (Asclepias tuberosa) har behårede stængler og vokser fra 1 til 3 fod høje. Denne flerårige wildflower vokser godt i solen til delvis skygge og veldrænet jord. Det blomstrer i sommeren med klynger af orange og røde blomster, efterfulgt af lange frø bælg. Solhat (Echinacea purpurea) har behårede, børstehåret stilke. En flerårig plante, den rød solhat vokser fra 1 til 3 fod høj og blomstrer fra sommeren igennem efteråret med hængende, lilla blomster omkring en dyb lilla disk. Det foretrækker fuld sol og veldrænet jord.

Aromatiske blade

Hjorte undgå planter med duftende blade eller stængler. Den aromatiske aster (Aster oblongifolius) har aromatiske blade og blomstrer med et væld af lilla-blå, gul-centreret blomster i efteråret. Det vokser fra 2 til 4 fod høje og foretrækker sol til let skygge og veldrænet jord. Lav eller kalksten calamint (Calamintha arkansana) har mynte-duftende og flavored løv. Denne flerårig urt stiger mindre end en fod høj og blomstrer i midsommer med blå blomster. Det vokser bedst i fuld sol og fugtig, basisk jord.

Giftige

Planter med toksiner frastøde hjorte. Den canadiske mælk Vikke (Astragalus Canadensis) er giftige for dyr og mennesker. Det vokser fra 1 til 3 fod høj og producerer gul, tiltrækning af fugl og sommerfugl, ært-formede blomster fra forår gennem fall. Det foretrækker sol til halvskygge og tolererer våde tørre jord.

Den blå vild indigo (Baptisia australis) indeholder også toksiner. Denne 3-mund-høj staude blomstrer i foråret med små, blå til violette blomster på 4 - til 16-tommer lange stilke. Det foretrækker solen dappled skygge og veldrænet jord. Dens blade vender sølvskinnende grå i efteråret, et andet karakteristisk rådyr lide ikke.

Skarp smag

Hjorte undgå planter med en stærk smag. Engen eller wild hvidløg (Allium canadense) har løg-flavored og duftende blade, blomster og pærer. Den blomstrer med små lyserøde og hvide blomster på toppen af en 8 - 12 tommers stilk. Denne flerårige trives i fuld sol og fugtig, frugtbar jord. Den stiplede eller horsemint (Monarda punctata) har flavorful, duftende blade og blomster. Det vokser fra 6 inches til 3 fod høj og blomstrer fra forår til sommer med rørformede, gule, lilla-plettet blomster omgivet af hvide til lilla dækblade. Denne årlige urten gror godt i fuld sol og tørre, sandede jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com