Capsicum oleoresiner forbruger advarsler

May 1

Capsicum oleoresiner forbruger advarsler

Capsicum oleoresiner refererer til den aktive ingrediens i chili peber, der bruges i både aktuelt smertelindring cremer og peberspray. Når det bruges i en creme, lindrer capsicum oleoresiner midlertidigt led og muskelsmerter forårsaget af blå mærker, gigt, backaches og forstuvninger. Som en peberspray, sammensat forårsager enorme smerter at sprøjte ofre og kan gøre deres øjne og mukøse membraner svulme. Brugere af enten creme eller spray bør overveje flere vigtige advarsler.

Allergi

Hvis du eller dine familiemedlemmer er allergisk over for chili peppers bør du ikke bruge en aktuel creme. Dette kan forbedre den typiske hud brændende fornemmelse og kan forårsage kløe og udslæt. Capsicum er brugt i sin spray form på en person med en chili-peber allergi, kan virkningerne også forbedret. Dette kan forårsage en spray offer at ophøre med vejrtrækning.

Alvorlig reaktion

Capsicum oleoresiner forårsager en brændende fornemmelse på huden, som burde blive reduceret over tid med kontinuerlig brug. Hvis afbrænding er ekstremt svær og ledsaget af rødme, brug af medicin bør stoppes og en læge bør kontaktes.

Steder for at undgå

Capsicum oleoresiner fløde bør ikke anvendes i nærheden af munden, næse eller øjne. Dette vil forårsage virkninger svarende til dem, hvis personen, der blev sprøjtet med peberspray: trange airways, sviende smerter og slimhinder-membran spørgsmål. Fløde bør også ikke anvendes på irriteret hud (solskoldning, windburn, sprukne og tørre), eller kommer i kontakt med proteser, kontaktlinser eller åbne sår. Hvis medicinen er ved et uheld indtagelse, kan det forårsage vejrtrækning og synke problemer. Vask dine hænder grundigt efter brug for at undgå at få medicin på dele af kroppen, det ikke var beregnet til.

Koncentration

Forskellige mærker af peberspray kommer med forskellige koncentrationer af capsicum oleoresiner. Variationen kan være så meget som 30-fold. Jo højere koncentration af stoffet, jo stærkere bliver bivirkningerne til at sprøjte ofre. Det betyder også, at en svagere koncentration ikke er så effektive mod afskrække angreb.

Peber Spray middel

Hvis du er sprøjtede med peberspray kan du opleve midlertidig blindhed, åndenød, kvælning, desorientering og ekstrem smerte. For at afhjælpe dine øjne bør du skylle området med vand i mindst 15 minutter. Hud, der er blevet sprøjtet med capsicum oleoresiner bør behandles med sæbe og vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com