Hvordan til at designe en drypvanding System

May 3

Mens der er mange fordele ved at plante træer, blomsterbede og en have i din værftet, er en større ulempe, at alle disse planter kræver en masse vand. Vanding dem med en spand eller vandkande er en lang og besværlig opgave, og sprinklere skal flyttes og har tendens til at spilde vand. Et alternativ er at installere en drypvanding system. Denne type system tilføjer vand direkte ned i jorden i nærheden af planterne rødder og involverer lidt eller ingen indsats fra din side, når systemet er installeret. Designe systemet korrekt kan holde planter, levende og sundt.

Instruktioner

•Indstil, som planter du vil køre vandingsanlæg til og hvilke planter, du vil fortsætte med at vand i hånden eller med en sprinkler.

•Sketch ud design af din værftet og hvor du ønsker at køre kunstvanding linjer. Prøv at opdele de forskellige dele af din værftet i zoner, der er cirka den samme størrelse til at holde pumpen arbejder mere effektivt. Når det er muligt, køre kunstvanding linjer sideværts med konturen af jord til at forhindre kører linjerne op ad en bakke. (Hvis du har en lille, flad værftet eller kun vanding ét område, kan du ikke behøver en pumpe.)

•Mark de steder, hvor du vil installere udledere (de dele, som vandet strømmer ud af). Generelt anbefales det for at bruge to udledere pr. plante til at give mere vand og give en backup i tilfælde af en emitter bliver tilstoppet. Undtagelser omfatter træer og store planter, som du muligvis mere udledere, og små planter placeret tæt på hinanden.

•Opkald 811 så din lokale utilities markerer placeringen af deres linjer i din værftet. Sammenligne disse linjer til dine planer og foretage de nødvendige tilpasninger til dit design for at undgå utility linjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com