Hvordan til at plante Plumeria

May 3

Hvordan til at plante Plumeria

Selvom det meste fundet i troperne, plumeria er en favorit i Nordamerika også. De duftende blomster vokse fra 2 til 4 inches i diameter og tilføje en eksplosion af farver i pink, røde, gule og hvide. Plumeria er fantastisk til blomsterhaver og containere ens, og fungerer godt i afskårne blomsterbuketter og arrangementer. Disse hårdføre planter har brug for lidt pleje og kommer i mere end 200 sorter, der kan nå højder på 6-30 fødder, hvis efterlades uden opsyn. Dette er en stor plante til sommer farve i din have, fordi blomsterne blomstre fra tidlig sommer gennem efteråret. Kun et par enkle trin er nødvendige for plantning, og efter at dette er en nem plante til at vokse, hvilket gør den ideel for nye gartnere.

Instruktioner

•Forbered din haveområde efter chance for frost. Dyrke jorden og ændre jorden med kompost. Vælg et område, der får fuld sol med kun let skygge om eftermiddagen.

•Dig et hul kun så dybt som rodklumpen og omkring to til tre gange så bred. Hvis plantning mere end én plante, plads omkring 10 til 20 fod fra hinanden afhængigt af størrelsen af den modne plante.

•Indstil planten i hullet med toppen af rod bolden niveau med jordoverfladen. Udfyld halvvejs med jord; vand grundigt. Dette hjælper jorden bosætte sig og reducerer nogen luftlommer, der kan danne. Fyld hullet i resten af vejen; Pack jord ned med hænderne.

•Kapacitet godt efter plantning. Dette anlæg kræver kun omkring 1 tommer vand ugentligt. Kingsize ikke eller rødderne vil rådne.

•Tilføj høje fosfor flydende gødning en gang om måneden. Spred et tyndt lag af bark eller barkflis omkring bunden af anlægget til at hjælpe med at styre ukrudtet og holde jorden fugtig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com