Hvilken slags plante helbredelsesmetoder kløe?

May 3

Hvilken slags plante helbredelsesmetoder kløe?

I realm af urtemedicin værdsat en plante især for sin evne til at lindre irriteret hud og fjerne aktuelt kløe--aloe. Med mere end 400 arter af anlægget på verdensplan kaldet de mest almindeligt afsatte generisk aloe vera. De gamle egyptere og grækere brugte det til at behandle en række sygdomme. For aktuelle kløe spørgsmål er gennemsigtige gel lavet fra papirmasse af plantens blade den foretrukne form.

Aloe

Aloe barbadensis, almindeligt kendt som aloe vera, vokser vildt på tørre klimaer og er en art af saftige planter. Andre sukkulenter omfatter agave og kaktus. Ligesom dem har aloe en kødfulde, hævede udseende hovedsagelig på grund af mængden af vand-butikker. Det spænder fra 24 til 39 inches høj med tyk grøn eller grålig-grønne blade. Disse blade har også savtakkede kanter, der er spidse og hvid.

Kløe

Har været mange anprisninger om aloe vera medicinske egenskaber og gavnlige lægemidler bruger. Typisk, gel fra den kødfulde papirmasse af planten anvendes direkte til det berørte kløende område. Mayo Clinics hjemmeside siger, at flere undersøgelser har påvist aloe's evne til at forbedre eller endda helbrede en bred vifte af hud betændelser, udslæt, kløe og andre dermatologiske problemer.

Mekanisme

På grund af den høje vand indhold af kødfulde papirmasse fra som aloe vera gel er lavet, er det let absorberes ind i huden. Det gør sin vej fra de øverste lag af huden (epidermis) til de indre epidermale lag, hvor faktiske hud celle fremstilling findes. Når der, det aids kroppen reparere, genopbygge og beroligende irriteret og kløende hud. Kapillærer i huden også spile, og i mange tilfælde kløe begynder at sprede.

Overvejelser

De mest almindeligt anvendte aloe vera er typen fremstillet af Aloe barbadensis Miller, som er fra lily familien af planter. Produkter fra modent Aloe vera plante er den mest effektive. Men vær forsigtig, når rendering anlægget og skabe en aktuel løsning. Der er fordi oxidation kan forekomme, hvis de rå gel er overladt udsat for ilt i mere end fire timer. Når det sker, er gelen det væsentlige ubrugelig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com