Hvordan du installerer en vand opvarmningsanlægget jakke

May 4

Hvordan du installerer en vand opvarmningsanlægget jakke

Opbevaring vandvarmere give adgang til instant varmt vand til hele dit hjem ved konstant opvarmning af vand i tanken. På grund af altid-på karakteren af elementerne i disse vandvarmere, kan varme og energi gå tabt, hvis vandvarmeren ikke er isoleret korrekt. Tilføjelse af en vand opvarmningsanlægget jakke kan du foretage din vandvarmer mere energi effektive uden at udskifte hele enheden. For at teste, hvis din vandvarmer behov for ekstra isolering, tryk på ydersiden af beholderen. Hvis det er varmt eller varme, energi er tabt, og ekstra isolering vil hjælpe situationen.

Instruktioner

•Klippe isolering stykke til toppen af vandvarmeren til at passe omkring forsyningslinjerne. Skub isolering på plads og tape sømmene af rørene lukket. Tape enhver løs hjørner eller overhæng ned langs siderne af tanken. Hvis du installerer et tæppe på a gas vandvarmeren, ikke isolere øverst på alle.

•Sno den isolerende jakke omkring vandvarmeren. Hvis din temperatur og overtryksventil--T & P ventil--er på siden af vandvarmeren, markere dens placering på tæppet. Også mark placeringen af adgangspanelet. For gasvandvarmere, også sikre at afløbet i bunden og brænderen vil være åbne for luften.

•Fjern jakken, og skære huller for T & P ventil, adgang panel og brænder hvis nødvendigt.

Uddelingen jakke omkring vandvarmeren ved hjælp af gaffatape eller stropper, hvis de blev leveret med jakken. Sikre at du kan få adgang til adgangspanelet, og at T & P ventil og brænder, hvis det er relevant, er åbne for luften.

Tips & advarsler

  • Aldrig tillade isolering til at røre ved en åben flamme eller forstyrre ventilation på en gas vandvarmeren.
  • Hvis du er usikker på noget om din vandvarmer, kontakt en lokal blikkenslager for at hjælpe dig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com