Når at flytte Knock Out roser

May 5

Når at flytte Knock Out roser

Knock Out roser tilfredsstille gartnerens trang til at plante roser i områder med kolde vintre og jord befængt med sort plet. Opdrættet af Wisconsin rosarian, William Radler, banke Outs er resistente, selvrensende og blomstre igen og igen. Medlemmer af klasse kendt som busk roser, banke Outs vokse hurtigt, men unge buske kan flyttes med ordentlig pleje.

Funktioner

Knock Out roses blev avlet af en mand, der hadede fussing over roser. Resultaterne af Radlers indsats produceret en plante, der kræves lille beskæring og voksede til en busk 3 til 4 fod høj med en lignende spredning. Knock Out roser blomstrer i rød, pink og gul. Alle farverne kommer i enkelt form, og rød og pink kommer i fuldt dobbelt former. Planter, der dyrkes i fuld sol gentage bloom fra forår til sensommeren. Som med andre roser, planter er løvfældende, fryser ind i vækstdvale som jorden i sene efterår og begyndelsen vækst igen i det tidlige forår. Vækstdvale giver en naturlig pause, minimere transplantation chok.

Plantning

Planter kræver veldrænet, let sur jord med pH nær 6.5. Plantning instruktioner for banke Outs anbefale grave et hul dobbelt så dybe og brede som rodklumpen og tilføje ændringsforslag som kompost, kalksten, svovl eller superfosfat til snavs gravet ud af den plantning hul balance mellem jordens pH-værdi og frugtbarhed. Denne procedure, sammen med vanding anlægget dybt, indtil det bliver etableret, bør følges for at flytte planter samt nye planter.

Overvejelser

Knock out indtaste vækstdvale under tidlig vinter temperaturer slip og begynde blad bud, så snart solen står højt nok op til moderat winter chill i foråret. Som vinteren aftager, tyder Conard-Pyle, marketingmedarbejder af Knock Out roser, skæring Stokke tilbage til 12 til 18 inches høj at holde planter, kompakt og pæn. Planter har den bedste chance for at overleve flytningen, før de bryder vækstdvale i foråret, lige efter de er skåret ned, og så snart jorden kan bearbejdes. Du kan grave op unge planter med kun lidt skade rødderne, mens ældre planterødder muligvis trimning. Planter over tre år gamle ikke kan transplantation med succes, rapporterer hjemmeside gange-georgisk.

Variationer af Zone

Gartnere i varmere klimaer som USDA plante hårdførhed zoner 8-10 kan flytte planter i begyndelsen af December, forudsat at planterne er helt inaktive. Slutningen af vinteren flytter finder sted i januar eller februar. I zoner fra 6 nord, dog kulde og sne ofte sat før planter bliver helt hvilende i tidlig vinter. Beskæring er så bedst afsluttet fra tidlig marts til begyndelsen af April før stængler slår lysegrønt og knopper begynder at danne. Når planter flytte, de har brug for dyb vanding at give fugt til rødder, der begynder voksende før top vækst begynder. Tilføj 2 inches af halm barkflis at bevare fugt. Husk muld fra rose stammen til at beskytte mod jord-bårne patogener.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com