Mit hus vil ikke bare varme op

May 5

Dårlig isolering i vægge og dårlig forsegling omkring Vinduer er ofte synderen bag et hus, der ikke varme op til den indstillede temperatur som varme undslipper. Uden ordentlig isolering ovnen kontinuerligt arbejder på at varme huset op og spilder energi samt penge på varmeudgifter. Vindue belægninger, termiske gardiner og caulk er let gør det selv-muligheder for forsegling af windows og kan være billig, afhængigt af indstillingen behandling.

Instruktioner

•Udskift ovn filter. Snavsede filtre reducere effektiviteten af din ovn ved faldende mængde luft bliver trukket ind i det, der forårsager ovnen til at arbejde hårdere for at opvarme huset. Filterskift bør gøres en gang om måneden for at opretholde den ovn luftstrøm.

•Seal revner langs din windows med caulk. Caulk er en tyk stof, der fungerer som en fugemasse og blokke luft kommer i dit hjem samt varme fra at flygte. Anvendelse fugemasse med en caulk pistol langs kanten af windows mellem vinduet og muren for at udfylde tomme pladser.

•Dæk windows med en plastik ark og forsegle ark ned med weatherstripping tape.

•Seal din varme og kølekanaler med metal-backed tape. Den metal-backed tape dækker forskellen mellem varmekanaler til forhindrer varmen i at flygte mens varmen er på.

Hæng termiske gardiner over din windows til blok kladder.

•Drej på loft fan. Ifølge folk Gas skubber loft fan indstillet til en lav indstilling den varme luft til at holde dit hjem godt opvarmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com