Hvordan man dyrker majs i højbede

May 7

Hvordan man dyrker majs i højbede

Højbed havearbejde tilbyder en ideel voksende miljø for majs. Majs anses en varm vejr afgrøde, for i orden for majs kerner til at spire, skal jorden har en temperatur på mindst 60-65 grader F. jord i højbede generelt varmer hurtigere i sæson end jorden jord. Majs skal også være bestøvet af vind, ikke insekter, og plantning majs i en blok dannelse i højbede opfylder dette krav. Ved hjælp af højbede til voksende din majs vil resultere i en tidligere, mere rigelige høst.

Instruktioner

•Construct din opvokset have seng til dyrkning majs i en øst-vestlig retning, så som majs vokser, én række majs ikke vil skravere rækken ved siden af den. De højbede bør være placeret i et område, der skal modtage mindst fire til seks timers direkte sollys om dagen for din majsplanter til at trives. Planlægge bredden af din højbede for majs til at rumme mindst fire majs rækker, 12 inches fra hinanden. Længden kan være så længe du ønsker.

•Amend jord til højbede med organisk materiale eller tørv til at skabe bedre dræning og ekstra næringsstoffer. Dette bør være en 50-50 blanding af eksisterende jord og organisk materiale. For tunge eksisterende lerjord, skal formlen være tredjedel eksisterende jord, tredjedel organisk materiale og tredjedel groft sand til at hjælpe med åbne op af jorden og forbedre dræning. Glat overfladen i de højbede, når du er færdig med ændring af jorden.

•Plant din majs frø 1 til 1 1/2 inches dyb, og 3 til 4 inches fra hinanden, i straight, lange rækker. Der bør være et minimum af fire plantet majs rækker, 12 til 18 inches fra hinanden i den højbed. Tynde spirede udplantningsplanterne til 6 til 8 inches fra hinanden, når de er 3 til 4 inches høj. Højbed majs dyrkning har fordelen, at plantning majs tæt sammen på grund af kontrollerede vanding og fodring. Ved at gøre det, når din majsplanter er 2 fødder og højere, de vil oprette skygge på jorden, der vil være til skade for ukrudt vækst.

•Kapacitet din nyplantede majs frø til at holde jorden fugtig mens frøene spire. Fordi jord i rejst senge varmer mere, og den ændrede jord afløb bedre, overvågning jorden for fugt skal gøres ofte, og dagligt i perioder med tørke eller varm temperatur. Majs kræver fugtig jord at vokse og trives.

•Applicer generelle vegetabilsk gødning af samme blanding som 12-12-12, ved at arbejde i jorden ved siden af rækken majs når majsplanter har vokset 4 til 6 inches høj. Følg vejledningen på pakken. Senere i vækstsæsonen, side-kjole ved at skrabe godt rådnet gødning i jorden ved siden af majs rækker. Da kornet udvikle, majsplanter har brug for ekstra kvælstof, som rådnet gyllen vil give.

Tips & advarsler

  • For at nyde en igangværende majs udbytte, plante nye rækker af majs hver to til tre uger gennem de tidlige vækstsæson.
  • Majs er bestøvet af vinden og kan nemt Cross-bestøve mellem sorter. Hvis du vil vokse mere end én majs druesort, adskille de højbede af flere hundrede fødder at undgå cross bestøvning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com