Sådan fjerner rustne overløb afløb skruer

May 8

Sådan fjerner rustne overløb afløb skruer

Hvis du har nogensinde sovet i et kørende badekar, kan du takke overløb afløb fra at holde dit badeværelse fra oversvømmelser. Disse afløb, typisk placeret under tuden på de fleste bøtter, oprette forbindelse til kloaksystemet og dræne off overskydende vand, når den når højden af dækslet til overløb. Disse dækker er holdt på plads med skruer, som kan blive rustne i sted over tid. Der er flere måder at fjerne rustne overfow afløb skruer du kan prøve.

Instruktioner

•Brug et badeværelse cleaner og rag eller gammel håndklæde til ren off enhver skimmel eller meldug fra omkring overfladen af overløb afløb. Tør grundigt.

•Spray skruer med gennemtrængende smøremiddel. Lade dette lægges i blød i flere minutter.

•Purchase en ny skruetrækker af passende størrelse og type for overløb skruer. Hvis du bruger en, der er for lille, det vil ikke producere nok drejningsmoment og kunne glide ud af skruen, før det kan greb skruen. En ny skruetrækker vil have et flot, skarpt tip, som vil tillade dig at greb skruen bedre.

•Sæt spidsen af skruetrækkeren ind i skruen. Tryk ned på skruetrækker med den ene hånd. Brug anden hånden til at dreje skruetrækkeren mod uret.

•Sæt en nedstryger klinge til overløbsområdet åbning i bunden. Tryk på klingen mod skruer på bagsiden af overløb afløb cap og begynde savning. Tage din tid og prøver at undgå at ridse badekarret, mens du arbejder.

•Anvend en skrue emhætte. Disse kommer i to dele: en smule for din boremaskine, som du bruger til at bore hul og skrue emhætte, selv. Tilslut bit til din boremaskine og bore et hul i midten af overløb skruen. Indsæt extractor skrue i den pilot hul på bit og dreje mod uret. Emhætte skruen vil bide i den rustne skrue og blive sikker. Bruge en skruenøgle eller tang til at gribe emhætte og Fortsæt drejning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com