Materialer til brug for en brand Pit

May 9

En brand pit er en mere avanceret form for den ydmyge lejrbål, der giver mulighed for at nyde sikker og kontrolleret brande. En vellavet ildgruben varer i årevis og kan bruges til al fresco madlavning samtidig varme om aftenen. De nødvendige materialer er ret grundlæggende og kan købes i de fleste hjem og haven forsyning butikker.

Sten blokke

En cirkulær mur af sten indeholder fire's varme og flammerne og overdækninger det fra vinden. Hvis du bruger natursten, brug ikke nogen, der har været nedsænket i vand eller er navnlig porøse. Enhver vand, der er indeholdt i stenen vil blive opvarmet af flammerne, og deraf følgende pres kan forårsage stenen til at eksplodere. En række fabrikanter producere støbte blokke fremstillet af støbt beton, der ligner sten. Mens disse er lettere at bygge med, forværres de hurtigere end natursten.

Grus

Efter grave et cirkelformet hul, der er omkring 12 inches dyb for ildgruben, linje basen med grus. Dette tillader vand at dræne gennem og hjælper med at beskytte mod vinter frost hive. Grus bør være omkring 3 inches tyk. Ifølge webstedet Home misundelse tilføjer en anden 3 inches af sand oven i dette vil afskære ilt fra jorden under og hjælpe med at forhindre enhver underjordiske træ rødder fra at blive brændt.

Cement

Fjerne en tomme eller så meget af jorden fra omkring kanten af hullet og sprede et lag af forblandet cement til at give en base for sten at sidde på. Dette bør være 1 til 1,5 inches tyk. Sænkes ned i et par 2-fods stykker af armeringsjern i beton vil tilføje ekstra stabilitet. Når betonen er tør, Begynd cementering sammen de sten, der udgør væggen af brand pit.

Metal risten

Ifølge webstedet dette gamle hus er en brand pit optimal diameter 36 til 44 inches. Dette giver plads til en kraftig brand, men det er lille nok til at være intime. At sikre ildgruben overholder en nøjagtig måling vil gøre det nemmere at købe en metal risten, der sikkert passer det. Du kan bruge risten at lave mad på. Overveje at købe en stål låg eller polyester dækning for brand pit, således at det kan være beskyttet mod elementerne når den ikke er i brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com