Hvordan til at udvinde olie fra en levende plante

May 11

Hvordan til at udvinde olie fra en levende plante

Mange planter, herunder kokos træer, sojabønner og peanut planter, forskellige nøddetræer--såsom valnød, mandel og hasselnød træer--solsikkeolie, saflorolie og hør planter og visse palmer producere spiselige vegetabilske olier. Olierne er holdt i frø af planter og er relativt enkelt at udtrække ved hjælp af en olie tryk. Pressen først knuser og kværner frø eller nødder indsamlet fra anlægget. Det knuste materiale er så placeret under pres for at presse olien ud. Lille, håndbetjent oliepressere er tilgængelige til brug i hjemmet og kan bidrage til at give et vilkårligt antal af spiselige olier fra planter.

Instruktioner

•Vælg en plante, der producerer frø eller nødder, der indeholder spiselig olie. Saml en mængde frø eller nødder fra anlægget. Rense dem alle pinde, sten eller andet snavs. Shell frø eller nødder og skær dem i små stykker, hvis det er nødvendigt.

•Indstil den lille plastikbeholder under presse hvor den udpakkede olie afslutter pressen. Indstille en anden stor plastikbeholder i den fjerneste ende af pressen til at fange den komprimerede kage fra frø eller nødder.

•Pour nogle af de frø eller nødder til fyld hopper på bagsiden af olie tryk. Rotere Tryk håndtaget for at trække frø eller nødder i pressen. Skubbe frø eller nødder i tragten forsigtigt at få dem ind i pressen.

•Observe plastbeholdere som du betjene pressen at se, hvis de udfylder. Som beholder med olie fylder, tømme det i en stor plastik krukke med låg. Erstatte beholderen og fortsætte med at trykke på. Refill til indtræk efter behov og fortsætte presserende indtil alle frø eller nødder er presset.

•Pour enhver resterende olie ind i den store plastik krukke, forsegle det og på et sted, der er varm og mørke for at lade olie separat fra vand eller andet materiale i olie. Hæld den udlignede olie den følgende dag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com