Sorter af Lucerne hø frø

May 13

Sorter af Lucerne hø frø

Du kan dyrke mange former for Lucerne fra frø for at producere høj-kvalitets hø, passende til fodring en bred vifte af husdyr. I USA er lucerne en af de vigtigste foderafgrøder, i stand til at producere de højeste udbytte og fodring værdier af enhver flerårige foderplanter bælgplanter. På grund af den afgrøde betydning til landbrugs- og landbrug, har gartnere udviklet mange sorter af afgrøden, arbejder for at forbedre dens kvalitet og produktivitet.

Handling

Sorten handling Lucerne vokser godt i Midtvesten, som attesteret af Ohio State University Extension Services anbefaling af kultivar til brug i tilstanden. Handling frø har en rating på 4 ud af 5 for efteråret vækstdvale, hvilket betyder, at de vil begynde at vokse i relativt kolde temperaturer. Ohios klima, for eksempel, er rating meget tilfredsstillende. Sorten handling Lucerne er meget modstandsdygtigt over for anthracnose, en fælles sygdom, der påvirker Lucerne, hvilket betyder, at inden for en inficeret plantning, 50 procent eller mere af planterne vil modstå sygdommen og overleve. Handling er resistente over for bakteriel visnesyge, fusarium visnesyge og phytophthora root rot, betyder at 31 til 50 procent af en afgrøde vil modstå sygdommen, og moderat resistente overfor verticilium wilt, hvilket betyder, at 15 til 30 procent af en afgrøde kan overleve.

AmeriStand 801S

Sorten AmeriStand 801S Lucerne vokser godt i varmere klimaer, som Arizona, hvor University of Arizona anbefaler sin beplantning. Det har en fall vækstdvale rating på 8, så højt, at det betragtes som "nondormant." AmeriStand 801S er meget modstandsdygtigt over for fusarium visnesyge, phytophthora root rot, plettet Lucerne bladlus, blå Lucerne bladlus og sydlige rod knude nematoder. Det er resistent over for anthracnose og moderat resistente overfor verticilium wilt, ært bladlus og stilk nematoder.

Salado

Sorten Salado Lucerne er en nondormant type af frø, med et fald vækstdvale ratificere i 9, tilpasse det godt til varme klimaer med lange voksende sæsoner. Ligesom AmeriStand har Salado høj modstand mod fusarium visnesyge, blå Lucerne bladlus og sydlige rod knude nematoder. Det er også modstandsdygtige over for plettet Lucerne bladlus og moderat resistente over for pea bladlus og stilk nematoder. Men Salado har lav modstandsdygtighed over for anthracnose og phytophthora og er modtagelige for verticilium visnesyge.

Triple Play

For en yderst nondormant Lucerne sort, vælge en sort gerne Triple Play, som har en fall vækstdvale rating af 10. Det er meget modstandsdygtigt over for et stort antal almindelige sygdomme, herunder fusarium visnesyge, phytophthora root rot, plettede Lucerne bladlus, ært bladlus og blå Lucerne bladlus. Triple Play er derudover resistente stammer nematoder og moderat resistente overfor verticilium wilt og anthracnose.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com