Hvordan man dyrker blomster med de bedste Aeroponic belysning

May 13

Hvordan man dyrker blomster med de bedste Aeroponic belysning

Aeroponics er dyrkningen af planter, blomster, grøntsager og træer-- men uden brug af jorden. Mens dette kan lyde mærkeligt, har undersøgelser fundet det at være en ren, grøn og effektiv måde at dyrke planter. I en undersøgelse offentliggjort i "Skoven Ecology and Management" i 1999, fandt forskerne fra Nanyang Technological University i Singapore at aeroponic planter voksede hurtigere og sundere end planter dyrket i jord. Voksende aeroponics indendørs kræver dog særlige lys til at hjælpe blomster til at vokse og photosynthesize.

Instruktioner

Dyrknings arter af blomster du ønsker at vokse til at bestemme miljø- og ernæringsmæssige behov. Nogle blomster kan ikke være egnet til dyrkning i aeroponic systemer. Rådføre sig med kommercielle avlere, Blomsterhandlere, landmænd, erfarne aeroponics avlere eller Database indeks af plantearter og sorter dyrkes Aeroponicly på webstedet Aeroponics at se hvis blomst du er interesseret i er blevet dyrket med succes i en aeroponic system.

•Indstil aeroponics systemet. Blomster skal være holdt op med deres rødder, ophængt i et lukket miljø eller reservoir, i som en sprøjte eller mister tilsluttet en mineral-rige vandforsyning og en timer holder rødderne hydreret. Købe en kommerciel aeroponic producenten i stedet for at skabe en aeroponic producenten selv, så følsomme planterødder ikke kan gendanne fra dehydrering, hvis en hjemmelavet aeroponic systemet fungerer ikke. Aeroponics er vanskeligere og mere kompliceret at samle end hydroponics, og kræver en smule af teknisk knowhow. Vælg en der passer til dine behov og pladsproblemer

•Purchase lys til indendørs vækst. Hvis du bor i en lejlighed uden adgang til et tag eller balkon, har en have i fuld skygge eller ønsker at dyrke blomster og grønsager i vintermånederne, er bruge lys til at vokse din aeroponic planter en nødvendighed. Forskning typen belysning at de fleste passer til behov af dine planter og passer inden for dit budget. Kent Kobayashi fra University of Hawaii hedder det fluorescerende lys og elpærer er de billigste former for belysning, men giver ikke meget passende lys, mens LED-belysning omkostninger mest, bruger mindre strøm og fremmer planternes vækst.

•Kontroller dine planter ofte at gøre visse timeren fungerer korrekt og at planterne er at få vandes. Hvis unge planter blive dehydreret, kan de dø hurtigt. Erstatte vandet bliver brugt i systemet hver to uger med frisk vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com