Tørretumbler Outlet krav

October 14

Tørretumbler outlet krav er indført for sikkerhed. Tørretumblere, der ikke er udluftes korrekt kan forårsage strukturelle skader, sundhedsmæssige problemer for dem, der bor i den bygning og brande. Fugt og fnug skal udvises fra bygningen ved hjælp af en tørretumbler udluftningsanordning. Udluftning, slange og stikkontakt eller aftræk hood, skal desuden opfylde kravene i lokale ordinancer.

Aftræk Hood

Udluftning hætter placeret på ydersiden af bygningen skal fastgøres til bygningen, så ingen insekter og gnavere kan komme ind i bygningen. Udluftning hætter skal have en dæmper, der blæser åben når tørretumbleren kører men forbliver lukket med tørretumbleren er ikke i brug. Tørretumbler udstødningen skal lufte uden for bygningen og ikke i lofter, crawlspaces eller skorstenen.

Udluftning kanaler

Vent kanalerne fører fra stikkontakten i tørretumbler til udluftning hætte outlet skal være metal med en glat indvendig eller en udluftningsanordning slange, der er fremstillet og godkendt til tørretumbler udluftning. Åbninger af udluftning og aftræk hood skal være 4 inches i diameter. Oprullede folie udluftningsanordning slanger er bedre end hvid vinyl slanger, som kan få varmt når tørretumbleren kører og kan ikke accepteres i alle stater eller lokalsamfund som passende udluftning spuling. Vent rørsystem kan ikke være længere end 25 fødder. Udluftning slanger kan ikke være længere end 8 fod, ifølge Hardin County planlægning og udvikling Kommissionen, men din lokale bygningsreglementer kan være forskellige.

Leddene

Leddene, der forbinder udstødning aftræk til tørretumbleren og aftræk hood connector skal forsegles tæt ved hjælp af pakninger eller bånd lavet specielt til trykfølsomme arbejdspladser. Gaffatape er ikke godkendt, men metallisk gaffatape er markeret med "181B-FX" er sikker til brug på tørretumbler udluftningsanordning og stik leddene. Hvis aftræksrør har 90 eller 45 graders vinkel albuer, skal hvert af disse albuerne forsegles med tape eller en pakning.

Sikkerhed

Udluftning hætter til tørretumbler udstødning skal beliggende på et sted uden forhindringer, så at når dryer kører, udstødningen kan cirkulere frit fra aftræk hood. Hvis der er forhindringer som buske, bør de fjernes, så der er ingen chance for filialer, som blokerer luftstrømmen. Udover, at bush vil i sidste ende dø. Holde udluftning hætter fra nærliggende windows, der vil være åben på et tidspunkt. Lint og udstødning vil finde sin vej ind i vinduet, hvis hætten placeres direkte under vinduet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com