Hjem retsmidler til rengøring Chrome

May 16

Hjem retsmidler til rengøring Chrome

Chrome er på mange af elementerne i dit hjem såsom vandhaner og apparater i køkkenet. Det er en attraktiv og holdbar finish hvis holdes fri for snavs og skidt. Materialet kan være svært at holde rent, fordi den skinnende overflade tiltrækker snavs og fingeraftryk, som forringer dens udseende.

Babyolie

For at give chrome en skinnende og mousserende finish, fjerner babyolie snavs uden at skade finish. For at bruge babyolie på din chrome installationer og apparater skal du anvende en lille mængde af olie på en blød klud og gnid krom overflade for at polere metal. Badeværelse vandhaner blevet spottet med sæbe og tandpasta over tid og kan rengøres med vand og en svamp før polering med olie.

Eddike

Eddike er surt, hvilket gør det en effektiv renere til chrome. Eddike er surt, men det er ikke skadeligt for overfladen af apparater og vandhaner. Syrer eddike hjælper med at fjerne de gunk og plette. Hen til hjælp eddike nemlig chrome renere, skal du tilføje plain hvid eddike til en blød klud og gnid overfladen af krom. Hvis du har chrome overflader med fast på snavs og snavs, fedtede, tilføje bagepulver til klud med eddike til en stærkere sæbe.

Club Soda

Club soda er et nyttigt element at have ved hånden til at rense en række husstand messer herunder pletter på tæpper og tekstiler og at rengøre din chrome apparater. Fugt en klud med club soda og gnide chromen, ren og skinnende.

Tandpasta

Tandpasta er normalt hvad der sidder fast på overfladen af din krom badeværelse vandhaner, men det gør også en god sæbe til at fjerne andre fast på messer. Skyl tandpasta grundigt efter rengøring et apparat eller armatur og polere til en skinne.

Eukalyptus og Pebermynteolie

Eukalyptus og pebermynte olie bidrage til at fjerne brændt på fødevarer fra chrome overflader. Sørg for at du bærer handsker, når du bruger disse olier til at undgå at brænde huden med fuld styrke olier. Eukalyptus og pebermynte olie er kraftig æteriske olier og skal håndteres med omhu.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com