Sådan Stop orme i at komme ind i frugttræer

May 16

Sådan Stop orme i at komme ind i frugttræer

Orme kan være stor for fiskeri, men de er meget dårligt for frugttræer. Orme, der angriber frugttræer er faktisk larve staten af flere arter af insekter. De graver sig ned gennem frugt og spiser det til opretholdelse eller reden i beskadige webs før han bliver voksen insekter. Selvom et par orme ikke kan gøre mærkbare skader til en afgrøde, frugt, kan en infestation være ødelæggende. Én måde at mange kommercielle avlere forhindre skade træer orme er at sprøjte træet i forventning om en infestation.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale county extension service. Tjenesten county forlængelse er en arm af både din lokale land tilskud kollegium og USDA. Servicen er den bedste kilde til information for hvilke insekter er problemer eller kan blive problemer i løbet af vækstsæsonen. De kan hjælpe dig med at planlægge et program af frugt træ sprøjtning, der vil hjælpe med at forhindre orm angreb.

•Purchase den passende spray til at hjælpe afværge insekt orme. Nogle frugttræ sprays target specifikke orme, mens andre afværge flere typer af orme.

•Tag på beskyttende tøj når blanding og håndtering af insekticider. Dette omfatter iført lange ærmer, lange bukser, en vejrtrækning maske, beskyttelsesbriller og handsker. Din hud kan absorbere toksiner på kontakt, så du skal passe på ikke for at sprøjte dig med insektgift. Den langsigtede påvirker af mange insekticider er ikke kendt. Bruser umiddelbart efter du er færdig med at distribuere insekticidet.

•Mix insekticid ifølge pakke retninger. Bland ikke mere insekticid end du har brug at sprøjte din træer. Mange insekticider begynder at falde i potens, efter de har været blandet og vil ikke være egnet til at gemme og bruge igen. Udsmid en insekticid kan også være vanskeligt på grund af EPA forordning.

•Pour insekticid ind i en spray applikator tank. Prime tanken ved at arbejde pumpen på tank til at bygge pres inden for det. Punkt spray tryllestav applikator på dit træ, og aktivere wand ved at presse på aftrækkeren. Insekticidet bør udsende fra slutningen af tryllestaven i en fin tåge. Distribuere tåge over træet i et gittermønster til at sikre, at du pels træet jævnt.

Tips & advarsler

  • Anvend ikke insekticid på en blæsende dag. Dermed kan forårsage insekticid til land, hvor du ikke ønsker det.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com