Nødforsyninger for orkaner

May 17

I 2005 ramte en orkan navn Katrina Gulf Coast i USA. Mere end 1600 personer mistede livet og tusindvis flere blev såret. Mere end 200.000 huse blev ødelagt. Vi tager ikke længere orkaner i stiv arm på Gulf Coast eller andre steder for sags skyld. Gør nødvendig forberedelse kan betyde forskellen mellem opholder sig i live eller at blive en anden orkanen statistik.

Forbered dig før orkansæson

Hvis du er bosiddende i Gulf Coast stater, Hawaii eller den atlantiske kyst, vil du sandsynligvis opleve en orkan i løbet af din levetid. Hurricane sæsonen strækker sig fra juni til November. Der er en række præparater du og din familie har brug for at gøre at blive sikker under orkansæson herunder skabe en katastrofe levering skit, at have et sted at gå (herunder kæledyr), sikring af dit hjem og sikreste placering i dit hjem.

Katastrofen levere Kit

God tid før orkansæson, bør du begynde at købe forsyninger. Vent ikke til nyheden om en forestående orkanen at begynde strømpe op. Der vil være lange linjer på butikker og der kan muligvis ikke køber forsyninger du har brug for. Du bør medtage i din katastrofe levering kit:• Vand og ikke-fordærvelige fødevarer for 3 til 7 dage• Hånd dåseåbner• Madlavning værktøjer og brændstof• Paptallerkener og plastic bestik• Tæpper/puder• Tøj--herunder solide sko og regn gear• Personlig hygiejne elementer herunder baby vådservietter• Lommelygte/batterier• Generator/brændstof• Batteridrevne radio• Fuldt opladet mobiltelefon med ekstra batteri• Kontanter - banker og Pengeautomater kan være utilgængelig for længere perioder• Fuld tank af gas• Pet care leverer

Vigtige dokumenter

Der er mange vigtige dokumenter, som du ikke kunne råd til at miste herunder forsikringspolicer og personlige dokumenter såsom fotografier. Holde dine nøgler og vigtige dokumenter i en vandtæt beholder. Opbevare dem et sikkert sted, hvor du vil vide hvor man kan finde når stormen passerer. En stor del af hjertesorg for at miste et hjem kommer fra at miste dyrebare familie arvestykker og fotoalbum. Tag forholdsregler for at beskytte dine vigtige dokumenter før storm tilgange.

Har et sikkert sted at gå

Før orkansæson, diskutere med familie og venner, hvor kan du gå, hvis en evakuering er bestilt. Under en evakuering, ikke forsinke din afrejse. Din families sikkerhed er altafgørende. Selvom det kan lyde eventyrlystne, forsøg ikke at "ride" en farlig storm. Ved din lokale orkanen evakuering rute og placeringen af orkanen krisecentre i området. Hvis du er i tvivl, check med din lokale politi eller Røde Kors. Hvis du vil en hotel, foretage reservationer, før du forlader. Planlæg at tage dit kæledyr med dig eller til en dyrlæge eller kennel tæt på din destination.

Sikker dit hjem

Beskytte områder hvor vinden kan indtaste såsom tag, stropper, skodder, døre eller garageporte. Du bør tjekke din forsikring at sørge for din forsikring dækker oversvømmelsesskader. Secure udendørs gear herunder trashcans, havemøbler, træet lemmer og endda lagerhaller. Trim udhængende lemmer fra dit hjem. Ophøje apparater og elektriske systemer. Anker enhver brændstoftanke og ved, hvor din utility afspærrings-ventiler.

Har et sikkert område i dit hjem

I tilfælde du og din familie ikke er i stand til at forlade og en farlig storm nærmer sig, skal du fastlægge det sikreste rum i dit hjem. Vælg en indvendige rum, der er godt ventileret og har nok plads til alle. Holde enhver hastelevering kits i de rum, herunder en tilstrækkelig forsyning af mad og vand. Forblive i den sikker værelse indtil vejret myndigheder har erklæret en "all clear" for dit område. Bo inde, væk fra alle vinduer og døre. Kontroller, at du slår det elektricitets- og gasmarkederne.Gøre forskud præparater, så du kan sove under orkansæson i år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com