Hvordan at fastsætte manipuleret egetræsgulv

May 17

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning kombinerer de bedste kvaliteter af fremstillede laminatgulve og massivt træ. Manipuleret Gulvbelægning er en række lag af træ, toppet med et tyndt lag af eg eller andet godt afsluttende træ, så det har udseendet af massivt træ, men er lettere at arbejde med, mindre tilbøjelige til at splitte mens du om det, og lige så holdbare. Manipuleret træ gulve går ned temmelig meget gerne hårdttræ gulvbelægning---medmindre du ikke behøver at gå gennem en afsluttende proces i slutningen, da det er allerede pre færdig.

Instruktioner

•Med din hammer og prybar, fjerne ordet trim. Hvis du har planer om at re-installere trim i slutningen i stedet for at installere nye trim, fjerne det omhyggeligt. Hvis gulvet er dækket med tæppe, fliser eller andet end træ, fjerne den.

•Drej ud din gulvbelægning følte fra det ene hjørne af rummet langs den ene væg, ved hjælp af din korte pistol til at hæfte det hvert par fødder. Afskåret i slutningen med din barbermaskine kniv, så fastsætte det næste kast, overlappende sider af en tomme eller to. Fortsætte indtil hele gulvet er dækket.

•Lay dit første stykke af gulvbelægning langs den længste væg, holde det 1/4 tommer væk fra væggen for at give mulighed for udvidelse af træ. Lægge den med rille side mod væggen og den tunge side vender ind i stuen. Fastgør det til gulvet med dine elektriske sømpistol, køre søm på en vinkel fra siden af brættet, lige over tungen. Lægge brædder ende til at danne det første kursus. Klippe det sidste stykke på din gering sav til at være 1/4 tommer fra væggen.

•Lay de næste tre rækker i den samme mode, låsning groove sider mod tunge sider af den tidligere kursus og sikre dem med din sømpistol. Husk at holde en 1/4 tomme rum mellem ende bestyrelser og væggen.

•Når du har tre eller fire kurser lagt, bringe i din pneumatisk gulvet hæftemaskine. Den skal sidde på de tidligere fastsatte kurser, så du ikke kan bruge det, indtil der er omkring fire kurser ned. At bruge ordet hæftemaskine, sæt brættet i sted, sidder hæftemaskine på toppen af det med næsen af hæftemaskine rakte over kanten af brættet, og ramte fyring pad af hæftemaskine med din hammer. Kraft af hammer slag tunge og groove forbindelsen stramt på plads mens man kører en fast bestanddel i siden af brættet i en nedadgående vinkel.

•Fortsæt hen over gulvet indtil du nærmer dig den modsatte væg. Når du er for tæt på væggen til at svinge en kølle, bring dine elektriske sømpistol tilbage i og bruge den til at lægge endelige par kurser. RIP den sidste brik på et bord så nødvendigt at gøre det sidde 1/4 tommer fra væggen. Installere din trim med sømpistol, som vil dække den 1/4-inch hul i muren hele vejen rundt.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger din sømpistol, gulvet korte, gering sav og bordrundsav.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com