Hvordan til at hænge gardiner på en hule dør

October 18

Installere et gardin på en hule dør er en simpel job doable i mindre end en time. Fransk dør gardiner fungerer godt for dette program, fordi tarmene er syet ind i forhængets top og bund. Gardin fjedre, ofte sælges som skærm dør fjedre, der bruges i stedet for gardinstænger. Når korrekt installeret, afholdes gardiner flugter med døren. Ingen specielle værktøjer er nødvendige for dette projekt.

Instruktioner

•Test-fit gardin på døren. Vedhæfte den ene side af gardinet top til døren, ved hjælp af en thumbtack. Tillad gardin til at drapere så det hænger lige, så tillægger døren i bunden af tæppet. Flyt tæppet, indtil du er tilfreds med dens placering. Markere døren med en blyant, der angiver den øverste beklædning top og bund casing bunden holdninger. Fjerne tæppet fra døren. Måle og Bemærk afstande fra toppen og bunden af døren til de respektive gardin holdninger.

•Overførsel målinger fra prøvemontering gardin til døren. Brug en blyant til at tegne streger på tværs af toppen og bunden af døren på de vertikale niveauer af varemærkerne. Beslutte, hvor at placere de laterale sider af gardinet. Måle og markere den vandrette linjer for at angive skrue holdninger til installation af fjedre. For symmetriske udseende bør alle fire hjørne mærker de samme afstande fra de nærmeste dør kanter. Måle og Bemærk afstande mellem de omhandlede varemærker på de vandrette linjer. Subtrahere fire inches fra denne afstand til at beregne den nødvendige længde af suspension foråret.

•Measure, markere og klippe suspension fjedre. Brug tænger til at bøje de sidste to spoler i hver ende af fjedre 90 grader. Placer spidsen på en syl på hjørnet mark. Tryk for at punktere den dør finer og oprette en lavvandet pilot hul til den første skrue. Gentag for at gøre pilot huller i hvert markeret hjørne. Indsæt gevindende af en skrue gennem bøjet bredbånd af en fjeder. Brug en skruetrækker til at anbringe skrue og foråret i pilot hullet i en øverste hjørne. Tråd øverste gardin kabinettet på foråret. Vedhæfte den modsatte ende af foråret til andre øverste hjørne. Gentag for at anbringe den nedre ende af gardin til døren.

•Evenly distribuere gardiner på tværs af fjedrene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com